LG confirma la presentació del LG G5 el 21 de febrer

LG acaba de confirmar de manera oficial la presentació del LG G5 al Mobile World Congress mitjançant la seva invitació a l’esdeveniment.

El text en aquesta invitació no proporciona cap detall sobre el nou terminal de la companyia sud-coreana, simplement es limiten a convidar-nos al  “LG G5 Day”.

LG G5 Day

“És un gran plaer per a nosaltres convidar-te al LG G5 Day que tindrà lloc al Club Sant Jordi de Barcelona, ​​Espanya, el 21 de febrer de 2016.”

En aquesta ocasió, han estat diverses les invitacions rebudes, i en cadascuna d’elles veiem una imatge diferent, encara que amb alguna cosa en comú, una frase en què podem llegir: “vine a conèixer als nous amics del pati”, acompanyat de globus i personatges colorits.

L’esdeveniment tindrà lloc a les 14:00h del 21 de febrer, coincidint així amb l’esdeveniment de Huawei, i avançant-se la presentació del Samsung Galaxy S7 que tindrà lloc a les 19:00h del mateix dia.

LG G5 Day

Recordem que diversos han estat els rumors sobre el LG G5 en els quals es parlava de la integració de dues pantalles, tal com ho ha fet amb el LG V10, en l’àmbit de disseny, comptaria amb un cos de metall amb bateria extraïble, pantalla de 5,3 o 5,5 polzades amb resolució QHD, processador Snapdragon 820, càmera posterior de 16 megapíxels i càmera frontal de 8 megapíxels.

Desconeixem la versió d’Android que portarà de fàbrica, però el més lògic seria que vingués ja amb Android 6.0 Marshmallow, la bateria és una altra de les seves incògnites.