‘El llac dels cignes’ brilla exhuberant a Rubí

0
Foto: El llac dels cignes/ SERGIO ENCISO
Foto: El llac dels cignes/ SERGIO ENCISO

Els espectadors han gaudit de l’espectacle clàssic de Txaikovski

Una escenografia sumptuosa, figurins enlluernadors i un cos de ball notable amb grans piruetes i el destacat pas de bourré. Així es podria resumir l’adaptació de ‘El llac dels cignes’, un dels brillants clàssics de Txaikovski que la productora Classic Stage ha tingut l’honor de presentar a l’artística Sala de Rubí.

Foto: Russian Classical Ballet/SERGIO ENCISO
Foto: Russian Classical Ballet/SERGIO ENCISO

De públic n’hi ha hagut de totes les edats. Els rubinencs i rubinenques s’ho han passat d’allò més bé, especialmente els més petits. Per exemple, la Gisela Tarrés de 9 anys tenia molt clar què és el que més li ha agradat: “M’ha encantat especialment els vestits i els moviments de les ballarines”, ens ha explicat al Diari Català. I és que l’atrezzo, el vestuari i les melodies han estat ben escollides per la prestigiosa companyia Russian Classical Ballet, dirigida per Evgeniya Bespalova.

Un altre dels assistents, en Pedro Bermejo li ha semblat brillant i ha valorat sobretot el fons de la història, ja que segons ell, “la versió que s’ha fet, en comparació amb la història original d’Alemanya de 1977, ha estat un encert”. I és que l’argument és impagable. Odette és una jove víctima de l’encanteri del terrible bruixot Von Rothbart, que la transforma en un cigne durant el dia i adopta la forma humana durant la nit. Tan sols una declaració d’amor vertader la podrà alliberar de la maledicció.

Un moment únic i memorable que sens dubte, els rubinencs i rubinenques han gaudit força veient-lo amb els seus familiars, amics o parelles. “‘El llac dels cignes’ és un clàssic i s’ha de poder veure en família i gaudir-lo en directe amb els seus balls tradicionals”, ha comentat la rubinenca Susana Buixó de 51 anys. Una veritable poètica romàntica, on el bé triomfa sobre el mal.