(18.00h) Puntuar a casa és innegociable

0
El Llagostera rep al Lugo necessitat de puntuar - Diari Català
Un dels comptes pendents és recuperar l'encert de cara al gol | FOTO: UE Llagostera

El Llagostera rep al Lugo exigit per la situació a la lliga, que l’obliga a puntuar per apropar-se a la salvació i compensar el dèficit de l’equip a fora

Cada setmana hi ha menys marge per a un Llagostera que continua sense sortir-se’n com a visitant i que ha d’assegurar punts al seu estadi. Aquesta vegada qui arriba és el Lugo, potent a domicili però amb dificultats per assegurar la victòria lluny de casa. Els catalans buscaran puntuar per retallar distància amb la salvació mentre que els gallecs volen apropar-se a la zona de promoció d’ascens.

La mala dinàmica de les darreres setmanes ha deixat al Llagostera en una situació complicada, a sis punts de la zona tranquil·la i amb una ratxa negativa que ja arriba a les set jornades consecutives sense guanyar. És per això que els gironins necessiten recuperar les bones sensacions de principi de temporada, quan van aconseguir algunes victòries importants com a locals, per fer-se forts a un estadi que serà clau per a les aspiracions blaugranes al que resta de curs.

Aquesta missió té un afegit i és que l’hauran d’aconseguir enmig d’una plaga de lesionats que sembla no abandonar a la plantilla dirigida per Oriol Alsina, ja que el Llagostera rep al Lugo amb cinc lesionats i tres jugadors tocats que seran dubte fins a unes hores abans del partit. L’aspecte físic és un altre dels problemes que estan acusant els de la Costa Brava i variar aquesta tendència resultaria decisiu per encarar amb garanties una ja de per sí exigent segona volta del campionat.

Entre totes aquestes dificultats arriba el Lugo, que buscarà recuperar-se de tres jornades sense guanyar a casa amb una victòria a domicili que l’apropi novament a la lluita per l’ascens. Amb el mateix nombre de triomfs que de derrotes com a visitants (2) els gallecs no acaben de trobar-se còmodes lluny de l’Anxo Carro, on són difícils de batre però també tenen problemes per assegurar els tres punts (6 empats).

 

18.00h | UE Llagostera – CD Lugo

Alineacions

UE Llagostera.- René; Masó, Fran Cruz, Jorge, Samu; Escassi, Pitu, Tito; Querol, Benja, Juanjo.

CD Lugo.- José Juan; De Coz, Carlos Hernández, Dealbert, Manu; Seoane; Iriome, David López, Campillo; David Ferreiro; Jonathan Pereira.

Sancionats: – | Imaz.

Lesionats: – | Ruymán, Chumbi, José Carlos, Chus Herrero, Álex Cruz, Ríos Reina, Edu Oriol.