El Llagostera rescindeix a ‘Giva’ el dia que arriba Álex Cruz

0
El Llagostera rescindeix el contracte de 'Giva' - Diari Català
La falta de compromís del brasiler ha estat el motiu principal de la seva sortida | FOTO: UeLlagostera.cat

El Llagostera rescindeix el contracte de ‘Giva’ Pulgas pel seu acte d’indisciplina el mateix dia que arriba Álex Cruz per reforçar el lateral esquerre

Dilluns mogut a les oficines del Llagostera, que ha fet oficial la baixa definitiva de ‘Giva’ i ha anunciat la incorporació d’Álex Cruz. El brasiler surt del club dies després de demorar el seu retorn a l’equip un cop finalitzades les vacances de Nadal, i provocarà que el conjunt blaugrana continuï la recerca del mercat per trobar reforços a la seva vessant ofensiva. Reforços que sí han arribat al lateral esquerre, on Samu de los Reyes ja té el desitjat recanvi amb Álex Cruz, fitxat després d’un acord amb el CD Toledo.

El Llagostera rescindeix el contracte de Givanildo Pulgas da Silva (Bahía, 1993), més conegut com ‘Giva’, després d’un acte greu d’indisciplina de l’atacant, que va allargar quatre dies el seu període de vacances sense donar cap explicació al club. Les justificacions posteriors del brasiler no van convèncer al cos tècnic, que ha pres finalment la decisió de deixar-lo sortir. Malgrat ser un cas similar al de ‘Mosquito’ la postura del jugador ha sorprès a preparadors i directius, ja que el futbolista estava gaudint de minuts a les ordres d’Oriol Alsina.

Amb 11 enfrontaments de lliga i dos gols anotats i tres partits a la Copa del Rey, ‘Giva’ queda lliure després del seu pas pel Llagostera, al que va arribar procedent del Curitiba brasiler. Precisament a aquest club es va incorporar després d’una prometedora etapa al Santos que va cridar l’atenció del FC Barcelona, que fins fa un any mantenia una opció de compra que va adquirir dins de l’operació del fitxatge de Neymar.

Uns que marxen i altres que arriben i a la Costa Brava aterra Álex Cruz (Cádiz, 1986), que fitxa procedent del Toledo del grup II de Segona Divisió B. Amb una amplia experiència en aquesta categoria del futbol espanyol el lateral esquerre és el nou reforç del Llagostera, que troba la competència que buscava per a aquesta posició.

El Llagostera ha volgut donar la benvinguda a Álex Cruz amb un missatge al seu compte oficial de Twitter.