Enric Pi i ‘Mosquito’, primeres baixes del Llagostera

0
El Llagostera rescindeix a Enric Pi i Mosquito - Diari Catala
Enric Pi, un dels jugadors més veterans de l'equip de la Costa Brava, diu adéu després de quatre temporades i mitja al conjunt blaugrana | FOTO: golcat.com

El Llagostera rescindeix al polivalent veterà Enric Pi i al jove davanter Thiago Rodrigues ‘Mosquito’ després d’un acord mutu amb ambdós futbolistes

La notícia semblava clara des de ja feia unes setmanes però aquest dilluns el club la va fer oficial, Enric Pi i Thiago Rodrigues da Silva no continuaran a l’equip. El Llagostera rescindeix el contracte dels dos jugadors per causes ben diferents però el català i el brasiler es converteixen en les primeres sortides d’aquest mercat hivernal.

Després de quatre anys i mig, Enric Pi (Granollers, 1983) ha deixat de formar part de les files del Llagostera. L’ex-jugador de Granollers, Sant Andreu, Premià, Europa i Reus, entre altres, deixa el club amb un regust agredolç, després d’una sortida precipitada en un any sense gaire participació però amb bons records i un ascens viscut amb els gironins.

El propi jugador va reconèixer al seu Twitter oficial que la manera de finalitzar la seva etapa al conjunt blaugrana no era la millor, ja que aquesta temporada només ha pogut disputar dos enfrontaments de Copa del Rey i fa dues setmanes se li va retirar la fitxa per fer lloc a José Carlos, una de les noves incorporacions dels catalans, però tot i això el veterà futbolista, que es troba entrenant amb el Granollers, va mostrar el seu agraïment i va desitjar sort als seus actuals companys.

Un cas completament oposat és el de Thiago Rodrigues da Silva (Río de Janeiro, 1996), més conegut com a ‘Mosquito’, que va arribar fa pocs mesos com una gran promesa i marxa per la porta del darrere a causa dels seus problemes d’adaptació. El punta brasiler es va incorporar cedit del Club Deportivo Maldonado a causa de les seves bones actuacions als tornejos internacionals amb les categories inferiors de Brasil, però retornarà al seu equip després de només sis participacions amb el Llagostera.

En un any en el qual la plantilla compta amb cinc davanters específics i diversos futbolistes polivalents que poden ocupar aquesta demarcació, el jove ‘Mosquito’ no ha estat capaç de trobar el seu lloc i la seva dificultat per adaptar-se ja va quedar patent després de saltar-se dos entrenaments el passat més d’octubre. Finalment, club i jugador han considerat un acord com la millor decisió per ambdues parts i la seva fixa l’ocuparà el recentment incorporat Marcos Tébar.

‘Giva’ podria ser el següent

El Llagostera rescindeix a Enric Pi i ‘Mosquito’ però encara podria donar una nova baixa, ja que un cas que encara està per resoldre és el de Givanildo Pulgas da Silva ‘Giva’. L’atacant de Bahía (Brasil) va retornar de les seves vacances amb cinc dies de retard, període durant el qual no va avisar ni justificar-se davant del cos tècnic, i el seu acte d’indisciplina està essent valorat per a aplicar una corresponent sanció. Durant els propers dies es prendrà una decisió respecte al futur del jugador.