(18.00h) Obligats a puntuar

0
El Llagostera visita Zaragoza obligat a puntuar - Diari Català
Pitu serà una de les baixes de nivell de cara a l'importantíssim duel a la Romareda | FOTO: Laura Costa

El Llagostera visita Zaragoza a la primera de dues complicades sortides consecutives que definiran la seva situació després de la mala dinàmica a fora

Continua l’exigència a Llagostera i l’equip afrontarà una sortida a Zaragoza amenaçat per la seva posició a la taula. Des de la penúltima plaça i condemnats per una nefasta ratxa als partits que juguen com a visitants els gironins aspiren a puntuar davant d’un conjunt també exigit per la seva història a situar-se en una zona de promoció de la qual s’ha allunyat a les darreres setmanes.

Tenim molt a guanyar i poc a perdre” ha estat la frase més significativa d’Oriol Alsina a la roda de premsa prèvia a l’enfrontament contra els aragonesos, considerant que la primera de les dues jornades consecutives amb partits a domicili s’ha d’afrontar amb una mentalitat positiva. I és que malgrat la mala dinàmica de l’equip, que suma un punt dels últims 15 a la lliga i no ha estat capaç d’assegurar més que un punt en tots els xocs disputats lluny del seu estadi, el tècnic prefereix centrar-se en les bones sensacions que la formació blaugrana ha exhibit a les seves darreres visites.

Precisament a la Romareda es va aconseguir l’única victòria que el conjunt català ha certificat fora de casa en aquesta temporada en un partit de Copa del Rey i la plantilla intentarà traslladar aquesta experiència a la lliga amb l’objectiu d’endur-se un botí de com a mínim un punt. Per aquest propòsit els gironins hauran de millorar la seva estadística golejadora, que últimament ha perdut força, i oblidar una classificació que segons l’entrenador “només val a final de temporada”.

El Llagostera visita Zaragoza amb una obligació que també estan vivint els aragonesos, clars candidats a un ascens del qual s’han allunyat a causa d’una mala ratxa de resultats. Aquesta necessitat ja va sentenciar a Popovic i el seu successor, Lluís Carreras, no ha aconseguit recuperar a un equip que veu la zona de promoció a tres punts i l’ascens directe a vuit.

 

18.00h | Real Zaragoza – UE Llagostera

Alineacions

Real Zaragoza.- Bono; Isaac, Vallejo, Cabrera, Rico; Diamanka, Erik Morán, Dorca; Hinestroza, Ortuño, Pedro.

UE Llagostera.- René; Masó, Fran Cruz, Aimar, Samu; Tito, Marcos Tébar, Ríos Reina, Imaz; Juanjo, Benja.

Sancionats: Ángel | Pitu

Lesionats: Jaime, Wilk, Abraham, Marc Bertrán | Ruymán, Chumbi, Eloi, Chus Herrero