El Llevant escolleix a Rubi

0
El Llevant escolleix a Rubi
Rubi viurà la seva primera experiència a una banqueta de Primera Divisió. /FOTO: FC BARCELONA
El Llevant escolleix a Rubi
Rubi viurà la seva primera experiència a una banqueta de Primera Divisió. /FOTO: FC BARCELONA

El català va dirigir a Espanyol B i Girona, a més d’estar al staff técnic del Barça

Redacció/EP. El Llevant ha anunciat aquest dimecres que el català Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi‘, és el nou entrenador escollit per dirigir el primer equip del conjunt llevantí fins a final de temporada amb opció a dos anys més i en substitució del destituït Lucas Alcaraz.

La presentació del nou tècnic, que és novell en la màxima categoria, està prevista a les 17:00 hores a la sala de premsa del Ciutat de València, mentre que dues hores després dirigirà la seva primera sessió d’entrenament a BuñolEl Llevant escolleix a Rubi, que va començar el seu camí en el futbol català, primer com a jugador i després com a entrenador a Tercera Divisió i a Segona B, i va fer el salt a les banquetes la temporada 2001 al Vilassar de la seva localitat natal. A partir d’aquí, va dirigir equips de la Segona B (l’Hospitalet, Sabadell, Espanyol B o Benidorm) abans de recalar al Girona, on després d’un any al cos tècnic, es va fer càrrec de la banqueta la campanya 2012- 2013.

El tècnic barceloní va aconseguir la millor temporada de la història del conjunt català a la Lliga Adelante, i malgrat el seu escàs pressupost, va aconseguir acabar la temporada en possició de playoffs d’ascens a la Lliga BBVA, perdent el partit decisiu davant l’Almeria.

L’any següent va formar part de l’equip tècnic com a responsable de l’estratègia del Barça i la passada campanya va signar pel Valladolid, amb el qual es va classificar per a la fase d’ascens a la màxima categoria, caient eliminat en les semifinals pel Las Palmas. En acabar la temporada, l’equip pucelà va decidir prescindir dels seus serveis.