El Madrid aposta per seguir potenciant el bàsquet i està construint quatre noves pistes a Valdebebas, exclusives per a la pràctica d’aquest esport

El Madrid aposta per seguir potenciant el bàsquet i seguir cultivant les ‘perles’ de la seva cantera. Això és el que vol fer el Real Madrid en les pròximes setmanes. A finals de gener, està previst que s’acabin de construir les quatre pistes exclusives per aquest esport que està fent una empresa catalana a la Ciutat Esportiva del club a Valdebebas. 

Una empresa catalana que segons ha pogut saber Diari Català, és tota una garantia en aquesta mena de construccions, és la que està portant a terme aquestes obres. N’ha fet fins el moment un total de 5.000 a tot el món i ha treballat amb clubs tant importants com el FC Barcelona, el Valencia Basket o el Ciudad Real d’handbol. De fet aquesta mateixa empresa acaba de fer el canvi de paviment del Velòdrom d’Horta o les pistes d’entrenament d’handbol i futbol sala del Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Una de les principals característiques d’aquestes pistes d’última generació que s’estan construint a Valdebebas segons ha indicat un treballador d’aquesta empresa catalana “és que són de la marca Junckers, i concretament UNOBAT 62 a nivell làser. Es un sistema de fusta macissa i que respòn a les  normatives de més alt nivell que marca la FIBA i amb l’escut personalitzat del Madrid a totes les pistes.” Sens dubte última generació d’aquesta empresa catalana al servei del club madridista. Una nova mostra del bon treball que es fa des de Catalunya per l’esport a nivell mundial i que en aquest cas afavorirà al Real Madrid.

A ningú se li escapa que els darrers èxits assolits per la secció de bàsquet del Madrid han portat a prendre aquesta decisió al club blanc. A més, l’arribada de Pablo Laso a la banqueta del primer equip, en una clara aposta per jugadors de qualitat i de la base que s’identifiquin amb el club també ajuden a entendre perquè el Madrid ha optat per construir aquestes quatre pistes a Valdebebas. Una ciutat esportiva que fins ara només parlava futbol però que a partir de gener també respirarà bàsquet pels quatre costats.