‘El mago de oz. El Musical’ arriba a Barcelona

0
El mago de oz/EUROPA PRESS | Diari Català
Foto: El mago de oz/EUROPA PRESS

La producció aterra al Teatre Apolo el 6 i 7 de febrer

L’espectacle ‘El Mago de Oz. El Musical’, una adaptació de l’obra de Lyman Frank Baum amb direcció escènica de Javier de Pascual i producció de Vicente Pascual, arribarà al Teatre Apolo de Barcelona dissabte i diumenge 6 i 7 de febrer.

Lilian Carreño, Alba Alvarado, Daniel Busquier Petrelli, Jose Miguel García, Diego Santo-Tomás, Andrea Rodríguez i Joselu López són els  protagonistes de l’adaptació teatral d’aquest clàssic del cinema.

El musical porta set anys de recorregut i més de 2.000 funcions en una versió en la qual res és el que sembla: la Fada Glinda és tan barroera com efectiva, la Bruixa de l’Oest és bastant neuròtica, el Lleó sense valor sembla una versió animal de Tony Manero, l’Home de Llauna té complex de Clint Eastwood, i l’Espantaocells té la memòria d’un peix i la innocència d’un nen. A través d’aquests personatges la història pretén humanitzar la màgia i atendre les necessitats del públic adult, etern oblidat en aquest tipus d’espectacles, perquè tota la família tingui una experiència compartida.

Aquesta barreja de teatre modern amb el teatre familiar es fa patent al seu torn en la posada en escena, utilitzant projeccions audiovisuals i una escenografia senzilla que centra l’atenció en els actors.