El Manresa guanya a Andorra (74-77)

0
Musli, pivot del Manresa
Musli, pivot del Manresa
Musli, pivot del Manresa

Els triples i Musli tomben al MoraBanc Andorra

Amb una gran efectivitat des de la línia de tres punts i unes bones eleccions als moments decisius, el ICL Manresa guanya a Andorra (74-77) , on el MoraBanc no coneix el triomf als dos partits de la Lliga Endesa. Els locals van portar la batuta del partit durant molts minuts, però no van saber trencar-ho davant un treballador i pacient Manresa, que va aconseguir un destacat 50 per cent —10 de 20 intents— des dels 6,75 metres.

Si el tir exterior local hagués funcionat, les diferències podrien haver estat més clares, però així i tot, amb el tir lliure i sobretot una defensa que va saber assecar al Manresa en la part final de l’acte, els locals van ser treballant el xoc per anar-se al descans amb un buit interessant (39-30). Encara que la diferència va superar en algun instant els deu punts, no van poder desenganxar els de Joan Peñarroya en el tercer període, entre altres coses perquè el Manresa va caminar molt fi des de la línia de tres punts.

L’embús ofensiu els va arribar als locals igual que havia passat amb el rival anteriorment i al partit li tocava decidir-se en l’últim període. Amb sol dos punts de marge per als andorrans (58-56) van començar els deu minuts finals. Els triples van seguir sent l’arma preferida d’un Manresa que es va posar per davant a quatre minuts per al final, però en l’Andorra *Stojanovski i Jones mantenien als seus en el partit.

Amb empat a 70, mancant menys de tres minuts, una antiesportiva de Jones va poder haver donat quatre punts de marge als visitants, però Musli va fallar els tirs lliures i va seguir la igualtat. Les últimes accions van ser millor treballades per l’equip manresà, amb el seu ‘5’ trobant espais a la zona i aportant punts determinants.

A menys d’un minut, el Manresa es posava tres punts a dalt (72-75) i la va mantenir amb una canastra de Musli mancant quinze segons per al final (74-77). Necessitava un triple l’Andorra per portar el partit a la pròrroga, i no ho van trobar ni Stojanovski ni Betinho. El Manresa guanya a Andorra finalment.

FITXA TECNICA

74 Morabanc Andorra (16+23+19+16):Schreiner (5), Stojanovski (15), Betinho (3), Clark (5), Jones (23) -cinco inicial- Shermadini (7), Navarro (2), Bogdanovic (11), Sada (-) y Pino (3).

77 ICL Manresa (18+12+26+21):Thomas (2), Overtchenko (13), Grigonis (14), Sánchez (6), Musli (19) -cinco inicial- Simon (4), Sandul (2), Hernández (6), Montáñez (2), Flis (6) y Barrera (3).