Les 500 unitats del McLaren 675LT Spider s’han venut en només un mes 

A Can McLaren les vendes van que volen i tots els models acaben esgotant les seves existències en qüestió de pocs dies. Fa unes setmanes us explicàvem que el McLaren P1 finalitzava la seva producció i que les vendes de les 375 unitats s’havien tancat en només quinze dies després del seu llançament comercial. Doncs bé, ara és el torn del McLaren 675LT Spider, del qual ja vam parlar, i que ara ha penjat el cartell de “tot venut”.

En aquest cas, la franja de venda de les 500 unitats que els de Woking havien posat com a límit, s’ha venut en només un mes, així que si encara pensàveu en comprar un McLaren 675LT Spider, ja podeu oblidar-vos per complet. I pensant fredament, és normal que aquest cotxe s’hagi venut tant ràpidament ja que no tots els models ofereixen unes prestacions, una aerodinàmica i un pes com el seu, i si a això li sumem que estem davant d’una edició limitada, encara afegeix més emoció i ganes de compra.

Si fem un repàs del McLaren 675LT Spider, munta un motor V8 turbo que genera 675 CV de potència (d’aquí el nom) que li serveixen per marcar un 0 a 100 km/h en només 2,9 segons i una velocitat punta de 326 km/h. Tot això s’ajusta a un xassís monocasc de fibra de carboni que ajuda a reduir considerablement el pes per tal que el pas per la balança sigui de 1.270 quilograms, el que assegura una relació potència-pes espectacular.

Per fora segueix la línia dels McLaren actuals però amb la diferència d’una cua més llarga (Long Tail). Així mateix, el carrosseria va farcida d’elements aerodinàmics rematats amb el color “Solis” especial per a l’ocasió.

Sens dubte aquest McLaren 675LT Spider serà una peça de col·leccionista i un d’aquells models que, futurament, es convertirà en l’estrella de moltes subhastes.