El nou Mercedes-Benz Clase E aposta per l’elegància i la tecnologia

Mercedes-Benz segueix apostant per la total renovació de la seva gamma de models i, dins del marc del Saló de Detroit, ens presenta el nou Mercedes-Benz Clase E amb un disseny molt familiar a tota l’oferta de models de l’estrella i, sobretot, amb molta tecnologia.

El seu disseny segueix sent el d’un cotxe elegant i senyorial però que no destaca per cap línia ja que segueix les bases del Clase C o el Clase S. El que el diferencia dels seus germans són les seves cotes. En aquest sentit, el nou Mercedes-Benz Clase E és 43 mil·límetres més llarg gràcies als seus 4.923 mm totals, i a una major distància entre eixos.

El Mercedes-Benz Clase E es renova | Diari Català
Vista interior

A l’interior destaca l’elegància del model i el procés de digitalització que va transformant a tots els models. És per això que el nou Mercedes-Benz Clase E aporta dues pantalles, de 12,3 polzades cadascuna, igual que succeeix al Clase S. Aquestes pantalles es controlen a través del touchpad de la consola central, per un innovador sistema de control per veu o pel volant multifunció que també disposa d’elements tàctils. Així mateix, també es pot escollir entre els 64 colors d’il·luminació ambiental.

Pel que fa a les motoritzacions, el renovat Mercedes-Benz Clase E arriba amb poca oferta però amb el temps anirà ampliant-se. En qualsevol cas, es presenta amb el Mercedes E 200 de 184 CV, l’E 220 d de 195 CV i un consum mig de 3,9 l/100 km i E 350 d de 258 CV. Més endavant arribarà l’E 400 4Matic de sis cilindres i 333CV, un E 200 d per obrir la gamma en mecànica dièsel i, segurament, el totpoderós AMG.

El Mercedes-Benz Clase E es renova | Diari Català
Vista posterior

Així mateix, la marca de l’estrella també ha presentat el Mercedes-Benz Clase E 350 e, la versió híbrida endollable on el motor de dos litres i quatre cilindres s’ajunta amb el conjunt de bateries formant una potència combinada de 279 CV i una autonomia de 30 quilòmetres en mode totalment elèctric. El consum homologat és de 2,1 l/100 km.

L’últim punt culminant del Mercedes-Benz Clase E és la tecnologia i assistència al conductor. Aquí trobem el Drive Pilot, un esglaó per sobre del control de creuer on el cotxe actua autònomament fins i tot en corbes o avançaments. També equipa un fre automàtic en cas d’emergència o el servei d’aparcament remot a través d’una aplicació del nostre telèfon mòbil, el qual també pot treballar com a clau per obrir o tancar el cotxe.