El Morabanc Andorra cau a Fuenlabrada (78-72) i mira cap avall

0
Partit Montakit - Morabanc
El Montakit ha superat al Morabanc a la recta final del partit
Partit Montakit - Morabanc
El Montakit ha superat al Morabanc a la recta final del partit

El Montakit ha manat sempre al marcador tot i que no ha pogut assegurar la victòria fins a la recta final del partit.

Dura derrota del Morabanc Andorra a Fuenlabrada. Els locals han manat sempre al marcador i això ha fet que els de Joan Penyarroya hagi hagut d’anar sempre a contracorrent. L’inici del partit no ha estat massa bo i això ha permès al Montakit aconseguir les primeres diferències a l’electrònic (20-14). L’esbroncada del tècnic visitant entre quarts ha sorgit efecte i Andorra s’ha situat a només dos punts del Fuenlabrada només començar el segon període (22-20). Mai però han pogut donar la volta al marcador i això ha provocat que els del Principat hagin hagut de lluitar contra el rival i contra l’ansietat de veure’s sempre per sota al marcador.

Després d’aquesta reacció del Morabanc, el Montakit Fuenlabrada ha tornat a agafar diferències en el marcador, liderat per Jonathan Tabu. Durant tot el segon quart les diferències han variat molt poc i sempre han estat curtes, arribant-se al descans amb un 45 a 40 que ho deixava tot obert per a la represa. Un parcial de 8 a 0 només començar donava la màxima diferència als locals amb un 53 a 40. Una diferència que es repetiria pocs després amb el 59 a 46. Semblava que el ‘Fuenla’ estava prop d’aconseguir trencar el partit, però els de Penyarroya s’han defensat amb ungles i dents i han pogut mantenir-se dins del matx gràcies a Luka Bogdanovic (61-53).

Amb aquesta diferència a remuntar començava el darrer quart. El Morabanc ha intentat apropar-se en els primers minuts per tal de posar nervisos als locals, i ho han aconseguit amb dos triples d’Schreiner i Bogdanovic (64-61). El locals han reaccionat novament fins el 69 a 61 però David Navarro i dos tirs lliures de Clark han situat el 73 a 70 a minut i mig pel final. En aquest cara o creu final, els locals han sortit vencedors gràcies a Jonathan Tabu que ha estat clau en la victòria del Montakit i que ha fet encaixar amb 78 a 72 final, la tercera derrota del Morabanc Andorra després de quatre jornades disputades de la Liga ENDESA.

FITXA TÈCNICA:
Montakit Fuenlabrada: Tabu (18), Paunic (11), Smits (2), Wear (13), Sobin (6) – cinc inicial – González, Popovic (9), Scott (8), Úriz, Stevic, Sanz y Urtasun (11).
Morabanc Andorra: Schreiner (9), Navarro (12), Gomes (11), Clark (2), Shermandini (6) – cinc inicial – Bogdanovic (13), Sada, Stojanovski (9), Jones (10) y Pino.
Parcials: 20-14/ 25-26 (45-40)/ 16-13/ 19-17 (78-72)