La reacció del Morabanc Andorra arriba tard i no serveix per guanyar a la pista d’un Laboral Kutxa molt superior durant els tres primers parcials

El Morabanc Andorra no ha estat capaç de puntuar a la pista del Laboral Kutxa, que ha estat molt superior durant els tres primers quarts. D’aquesta manera, el Morabanc Andorra no ha aconseguit la victòria que necessitava per poder participar a la Copa del Rey.

Després de marxar al descans amb nou punts de desavantatge, els homes de Joan Peñarroya han fet un intent de reacció al tercer parcial, tot i que el Laboral Kutxa s’ha tornat a fer fort per evitar que el conjunt del Principat es fiqués en el partit.

La reacció definitiva dels andorrans ha arribat a l’últim quart, tot i que el desavantatge de 18 punts ha estat una montanya massa alta per escalar i només n’han pogut recuperar sis.

A falta de quatre minuts per finalitzar el partit, l’equip del Principat s’ha posat a només vuit punts del Baskonia, fet que ha obligat els bascos a tornar a fer entrar a pista els homes importants per evitar una possible remuntada.

Un Borousis molt inspirat ha dut de corcoll la defensa andorrana a la zona interior. Fins a 26 punts ha fet el pivot, convertint-se en el jugador que ha dut la gran part del pes ofensiu de l’equip basc en el partit.

 

Laboral Kutxa 95-83 Morabanc Andorra

Laboral Kutxa: Adams (17), Causeur (7), Hanga (8), Shengelia (11), Diop (-), James (3), Blazic (9), Corbacho (2), Bourousis (26), Planinic (2), Tillie (10).

Morabanc Andorra: Sada (2), Bogdanovic (10), Stojanoski (22), Gomes (4), Shermadini (17), Clark (4), Jones (9), Navarro (9), Schreiner (3), Pino (3).

Parcials: 25-21, 27-22, 28-19 i 18-15.

Àrbitres: Pérez Pizarro, Castillo i Sacristán.