El mosso de Can Vies declara

0
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra (la republica)
Mossos d'Esquadra
Mossos d’Esquadra (la republica)

El mosso imputat per una presumpta agressió per Can Vies admet el cop però diu que es va desviar

El mosso d’Esquadra imputat per una presumpta agressió a un jove en bicicleta a la plaça de Sants de Barcelona durant les manifestacions contra del desallotjament de Can Vies ha admès que el va copejar però ha justificat que no volia donar-li un cop al cap, han informat a Europa Press fonts de l’acusació particular.

En la seva declaració com a imputat aquest dimecres davant del titular del jutjat d’instrucció 3 de Barcelona, Gonzalo de Dios, el mosso ha explicat que la seva intenció era copejar-lo amb la porra a les extremitats inferiors, però que la trajectòria de la patacada es va desviar per la interacció amb una companya, mentre que des dels Mossos d’Esquadra no han volgut comentar cap d’aquestes informacions en tractar-se d’un cas judicialitzat.

Segons les esmentades fonts, aquesta mossa, que ha declarat aquest dimecres com a testimoni, ha ratificat la versió de l’agent imputat, i ha assegurat que en donar-li un cop amb el braç mentre ella actuava li va desviar el cop, que finalment va ser al cap.

Per a l’acusació particular aquesta versió “no té cap sentit” ja que segons recullen les imatges del succés, el mosso va copejar directament el cap.

Aquest dimecres han declarat també com a testimonis un cap de Mossos i el fotoperiodista que va captar els fets; aquest últim ha assegurat que en cap moment va veure que el cop de porra tingués una trajectòria errònia.

Ara l’acusació estudiarà si demana alguna imputació més arran d’aquests testimonis i presentarà la seqüència de fotos original sobre el cas, en espera que el jutge decideixi si arxiva el cas o obre un judici oral.

Per aquest cas han declarat anteriorment al jutjat la víctima, dos testimonis que van presenciar els fets i la parella de l’afectat.