El Movistar Yamaha MotoGP presenta a Barcelona la M1 per la temporada 2016 amb la presència de Valentino Rossi i Jorge Lorenzo

Jorge Lorenzo i Valentino Rossi, pilots del Movistar Yamaha MotoGP per la temporada 2016, han protagonitzat la presentació de la nova Yamaha M1 a la Torre Telefónica Diagonal 00 de Barcelona.

Lorenzo, campió del món de MotoGP en un dels Mundials que passarà a la història per l’espectacle i la rivalitat, ha declarat que espera que la nova moto funcioni de la mateixa manera que la de la temporada passada: “La moto era molt completa, era increïble. Espero que aquesta nova moto ens torni a ajudar a guanyar curses a mi i al meu company. Volem lluitar pels triomfs”.

El balear també ha recordat el Campionat del 2015: “Estic progressant en els entrenaments, en la meva preparació. Ara estic intentant millorar la meva condició física. Tinc pressió, la pressió que tens quan ets el campió”.

“Veurem si torno a lluitar pel títol”

Valentino Rossi, per la seva banda, ha reconegut que serà difícil mantenir el nivell de la temporada passada: “El repte és mantenir el nivell de la temporada anterior. Hauré de fer un gran esforç per comprovar si puc lluitar pel títol”.

‘Il Dottore’ ha assenyalat que amb Jorge Lorenzo manté una relació correcta, mentre que ha enviat un dard enverinat a Marc Márquez: “Jorge és el meu company d’equip i el meu primer rival. Ara bé, cal que siguem professionals perquè tots dos treballem per Yamaha en el mateix equip. Per sort, Márquez no està al meu equip”.