El musical ‘Grandes Éxitos’ arriba al Tívoli el 8 de Febrer

0
Musicals Tívoli/ STAGE | Diari Català
Foto: Musicals Tívoli/ STAGE

Un centenar de persones interpretaran clàssics de ‘Los miserables’, o ‘El rey león

El Musical ‘Grandes Éxitos’ aterra a Barcelona el dilluns vinent 8 de Febrer als 21.00 h per donar llum i molta vitalitat al Teatre Tívoli. Un cor format per, aproximadament, 100 persones interpretaran al costat de grans professionals del teatre com Nina, Talía del Val, Carlos Solano i Joan Vázquez moltes de les melodies més clàssiques i originals del món dels musicals.

‘Mamma Mia!’, ‘El Somni Impossible’, o bé, el mític ‘Cats’ sonaran dalt de l’escenari per les veus de multitud de tenors, sopranos, contralts i baixos sota la direcció del director musical Xavier Torràs i el director escènic Daniel Anglès. Aquest espectacle, produït per La Caixa i Stage Entertainment, constituirà una experiència enriquidora que convidarà a més de cent afeccionats a la música a fer realitat un somni: cantar els èxits més antics de la història del teatre musical, viatjant des dels anys 60 fins a finals dels 90.

Elton John, Ulvaeus, Andersson, Leigh, Webber i, fins i tot, Schönberg despertaran del seu somni profund per ser escoltats en aquest viatge melòdic. Les poques entrades que queden ja a la venda pel Musical: ‘Grandes Éxitos‘ al Teatre Tívoli de Barcelona es poden aconseguir en aquest enllaç:

Musical participativo – Barcelona 2016