El Nàstic escull a Aníbal Zurdo

0
El Nàstic tanca el fitxatge d'Aníbal Zurdo - Diari Català
El futbolista mexicà podria debutar aquest mateix cap de setmana pels problemes de lesions a la seva posició | FOTO: Gimnasticdetarragona.com

Aníbal Zurdo és el jugador escollit per reforçar la zona d’atac del Nàstic, que ha patit dificultats a la punta a causa de les lesions dels seus davanters

Ni Kalu Uche ni Joselu, Aníbal Zurdo. El davanter mexicà ha estat finalment l’elecció de la secretaria tècnica després de la negativa dels dos primers, que van obligar al Nàstic a buscar alternatives en la seva selecció d’un recanvi per a la posició de ‘9’, en problemes a causa de les baixes del conjunt grana en aquesta posició. El fitxatge, que s’ha fet oficial aquest divendres, vincularà al futbolista fins al final de la present temporada amb opció a una més i és probable que faci el seu debut aquest mateix diumenge.

Aníbal Zurdo (Villahermosa, Mèxic, 1982) és un davanter clàssic, amb una bona presència física (1,88) que facilita el seu joc de cap i amb una destacada capacitat de rematada i encert de cara al gol. El punta hispano-mexicà es va formar a les categories inferiors de l’Atlético de Madrid i després d’un any al Guadalajara i un més al Móstoles també va passar pel filial del Valencia.

Amb un currículum dilatat al futbol espanyol l’atacant també ha format part de Benidorm, Lanzarote, Leganés, Guadalajara (segona etapa) i Sabadell (dues etapes). Cal destacar la seva estança als dos últims, en especial el segon període al conjunt manxec i el primer al català, on va convertir-se en una de les peces claus dels seus equips. Amb la seva vinculació amb el Nàstic el jugador posa fi a un periple a Mèxic durant el qual es va sumar a les files del Cruz Azul i el Veracruz.

Xisco Hernández marxa cedit, el club intenta convèncer a Rocha

El Nàstic va anunciar aquest dimecres la sortida del davanter Xisco Hernández, que marxa cedit a l’Atlético Balears fins a final de temporada. L’objectiu del préstec és que el mallorquí gaudeixi dels minuts que no està aconseguint a les ordres de Vicente Moreno i pel mateix motiu durant els pròxims dies també podrien abandonar la plantilla Mousa, Gal Arel o Tomeu Nadal.

Un cas diferent és el de David Rocha, peça imprescindible del mig del camp grana i que ha sol·licitat la seva venda a causa d’un problema personal i d’una oferta del Houston Dynamo de la Major League Soccer (MLS). El club no té intenció de deixar sortir al jugador i per això s’ha marcat un termini de cinc o sis dies per acabar de solucionar l’assumpte. En cas que finalment es decidís a accedir a les seves peticions el Nàstic cobriria la seva baixa amb Lévy Madinda, que arribaria cedit pel Celta de Vigo.