Google retira oficialment al Nexus 6 de la seva botiga

El Nexus 6 va arribar l’any passat de la mà de Motorola i Google, sent així el primer smartphone gamma alta que entrava en la línia Nexus.

Google va oblidar els inicis de la línia Nexus, i va apostar per un terminal de gairebé 6 polzades de pantalla, unint-se així als denominats phablets. I aquest detall no va passar desapercebut, ja que marcaria molt l’èxit que no va arribar a tenir mai aquest terminal.

Detalls que van determinar l’èxit que no va obtenir

Bé és cert que la pantalla era de gran qualitat, però ni molt menys arribava a l’altura de les Phablets amb les quals compartia preu i volia lluitar, com el cas del Galaxy Note 4.

Nexus 6

La càmera del Nexus 6 va ser un altre factor a tenir en compte, ja que no va destacar per sobre de la competència, incloïa el mateix sensor que dispositius que havien sortit molt abans.

Un altre detall del Nexus 6 que no va acabar d’agradar van ser els seus acabats, l’aposta per materials plàstics no donaven bona sensació per ser un terminal amb un preu elevat, motiu molt reprotxable sobretot tenint en compte els acabats que van tenir el Nexus 4 i el Nexus 5.

Fa poc temps la línia Nexus va ser renovada amb l’arribada del Nexus 5X i el Nexus 6P, creats per LG i Huawei respectivament, intentant d’aquesta manera recuperar el tron perdut amb el Nexus 6.

Però tampoc ens hem d’enganyar, el Nexus 6 va ser un bon terminal, va millorar molt l’autonomia dels antics Nexus, i a més munta un processador de gran qualitat, sent així superior en alguns aspectes al Snapdragon 808 que munta el Nexus 5X.

Nexus 6

Ara, Google vol deixar via lliure a aquests dos nous terminals i retira de forma oficial el Nexus 6 de la seva botiga. Sent així impossible adquirir aquest terminal a la Google Store.

Però, hi ha alguna alternativa encara?

Tranquils, no és la fi del món. Encara hi ha tendes externes a Google que segueixen oferint el Nexus 6 a un preu bastant assequible.

Amazon és una d’elles, en ella podem trobar el Nexus 6 en color gris clar en el seu model de 32GB per 418,20€ i en blau marí per 430,44€. Així que si no vau poder comprar-ho al seu moment, ara podeu fer-ho. No sabem durant quant temps estarà disponible, així que no us relaxeu i no deixeu passar el temps.