El nou Alpine serà una realitat mol propera

Fa uns mesos, concretament durant el calor de l’estiu, vam conèixer una notícia que revolucionava la història de l’automòbil i que ens va proporcionar un gran somriure d’orella a orella a tots aquells que estimem les màquines de quatre rodes. En efecte, Alpine ressuscitava per oferir-nos un model que ens tornés a enamorar i que agradés a tots aquells que encara creiem en la conducció pura. Doncs bé, ara coneixem que la presentació oficial del nou esportiu de la marca francesa serà el proper 16 de febrer.

Pels esbossos i imatges que coneixem fins ara, aquest nou esportiu Alpine serà fidel a l’icònic A110 amb diferents elements i línies que, inevitablement, ens faran pensar en el model clàssic. Molts aposten que el seu nom serà Alpine A120 per així continuar amb la saga de nomenclatures.

“Volem anunciar el nostre retorn, tot i que alguns diran que mai vam marxar”, afirmava Alpine des del seu usuari de Twitter juntament amb un avançament on es mostrava la data de presentació que hem mencionat anteriorment.

Els rumors apunten que muntarà un motor de 1.8 litres turbo de quatre cilindres que es mourà gràcies a una transmissió automàtica de doble embragatge i set velocitats. Si finalment és així, serà una decepció ja que si vol ser fidel a la història hauria de portar una caixa de canvis manual però, com ja sabeu, el mercat ha canviat molt i els conductors s’han acomodat, fet que les marques han aprofitat per rellançar el canvi automàtic.

No obstant, aquest motor s’espera que generi uns 250 CV de potència, però també s’espera que arribi una versió més radical que s’apropi als 300 CV. Així mateix, també es comenta que el pes en buit no superaria els 1.100 quilograms gràcies a la utilització de materials lleugers com l’alumini.

Sens dubte estem davant d’un cotxe molt esperat i estem impacients per veure el resultat final del nou Alpine el dia 16 de febrer.