El nou Consell d’Administració del RCD Espanyol

0

El RCD Espanyol anuncia el seu nou Consell d’Administració, presidit per Chen Yansheng. El composen sis homes i dues dones

El RCD Espanyol de Barcelona, SAD, mitjançant el sistema de cooptació, ha substituït els seus antics membres del Consell d’Administració. A partir d’avui el nou Consell d’Administració el composen dues dones i sis homes, entre els quals hi ha dos catalans:

Chen Yansheng (President)

President i Director General de Rastar Group. President i conseller delegat de Teamtop Game i Rastar Baby. També exerceix com a director executiu de l’Associació Xinesa de Companyies Cotitzades i de vicepresident de la secció de la indústria de la joguina de la Cambra de Comerç Xina per a la importació i l’exportació de productes industrials lleugers.

Huang Ting (President del RCD Espanyol)

Director General de Teamtop, fundada el juliol de l’any 2000. És l’encarregat del pla estratègic i conseller de Rastar Group.

Lu Zuilan (Àrea comercial)

Ha ocupat diferents càrrecs a Rastar Group, incloent la direcció del departament de màrqueting i de compres. També és consellera i subdirectora general de Rastar Group.

Wang Lirong (Àrea econòmica)

Ha treballat per a Rastar Group ocupant diversos càrrecs; entre ells, responsable del Departament financer. Actualment és la subdirectora d’aquest departament de Rastar Group.

Carlos García Pont (Vicepresident i àrea esportiva)

Professor a l’IESE Business School. Doctorat per la Sloan School of Management (Massachusetts), MBA per IESE Business School i Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Al llarg de la seva trajectòria professional ha col·laborat amb empreses com GKN Automotive, CIE Automotive, EMTISA, Yorka i Alcatel.

Adolf Rousaud (Àrea legal)

Fundador del despatx d’advocats Rousaud Costas Duran. Soci responsable del Departament mercantil especialitzat en l’assessorament en procés de fusions i adquisicions així com en reestructuracions empresarials: ‘project finance’ i ‘corporate compliance’. Llicenciat en Dret (Universitat de Barcelona) y Màster en Dret Tributari (Universitat Abat Oliba).

Ramon Robert (Àrea esportiva i social)

Màster per la Universitat de Staffordshire (Regne Unit). Ha desenvolupat diferents responsabilitats de direcció en multinacionals i va ser membre del Consell d’Administració del RCD Espanyol. En l’actualitat exercia de director de Control de Gestió i de compres del RCD Espanyol.

Mao Ye Wu (Seguretat)

Màster per la Universitat Abat Oliba i llicenciat en administració i direcció d’empreses per la Universitat Pompeu Fabra. En l’actualitat forma part del Departament fiscal i comptable del despatx Rousaud Costas Duran.

Zheng Zefeng 

Va ser un dels fundadors de Teamtop; i, en l’actualitat, subdirector general. A més, és el director general del Departament de jocs de Teamtop i l’encarregat del Departament d’investigació tecnològica. En l’actualitat és subdirector general de Rastar Group.