El nou mapa de Battlefield 4 creat per la comunitat sortirà demà

  0
  Nou DLC gratuït de Battlefield 4

  Nou DLC gratuït de Battlefield 4

  Es tracta d’una actualització totalment gratuïta

  El nou DLC de Battlefield 4 titulat Community Operations, el qual ja s’havia anunciat fa un temps que seria gratuït per a tots els usuaris del joc, arribarà demà mateix al títol, incloent, entre altres novetats, el nou mapa que ha creat DICE en col·laboració amb tota la comunitat de Battlefield.

  Aquest nou DLC arribarà coincidint amb l’actualització de tardor, però sent independent d’aquesta. El mapa Operation Outbreak ha estat creat amb el consens de la comunitat gràcies a certes enquestes fetes per DICE; i el resultat és un mapa de grandària mitjana, amb bastant vegetació, centrat en la infanteria i amb moltes coses per poder destruir.

  Així doncs, tindrà lloc un període de desconnexió del multijugador de Battlefield 4 a fi de poder desplegar l’actualització de tardor, així com el nou DLC gratuït. Pels usuaris de PC els servidors romandran desconnectats durant una hora a partir de les 9 del matí; una hora més tard serà el torn pels servidors de PS4; a les 11 estaran sense servei els de Xbox One i en les dues hores posteriors arribarà el torn per a les consoles de la passada generació. Per la seva banda, l’actualització estarà disponible a partir de les 13 hores a PC, Xbox One i Xbox 360, i a les 18 del vespre a PS3 i PS4.