Fernando Alonso | Diari Catala
L'MP4-31 de Fernando Alonso passa les proves de la FIA | FOTO: Europa Press

McLaren ha anunciat que el nou MP4-31 que pilotarà l’espanyol Fernando Alonso ha passat les proves d’impacte a dues setmanes de ser presentat oficialment

L’equip McLaren-Honda ha anunciat aquest dilluns que l’MP4-31, el seu nou cotxe per disputar el Mundial de Fórmula 1 i que serà pilotat per Fernando Alonso, ha superat els test d’impacte programats per la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA), pas previ imprescindible per disputar el campionat .

McLaren ha informat de la notícia a través de Twitter i amb una imatge dels coneguts ninots humanoides grocs que s’utilitzen per a aquest tipus de proves. “Ei dummy! Ja pots relaxar-te. Per què? Perquè que el McLaren-Honda MP4-31 ha superat tot els seus test d’impacte. Següent pas: pretemporada”, ha publicat l’escuderia al seu perfil oficial.

L’anunci arriba a menys de dues setmanes perquè l’equip britànic presenti oficialment el seu monoplaça el 21 de febrer. El curs passat, McLaren va finalitzar penúltim al Mundial de Constructors i els seus pilots només van poder sumar un total de 27 punts entre els dos, estadística pobre per a un equip històricament acostumat a guanyar carreres i títols.

Així, esperen que el nou MP4-31 els serveixi per millorar de cara a la pretemporada que s’obrirà oficialment el 22 de febrer amb els tests de Barcelona. Acabades les proves, el Mundial començarà el 20 de març amb el Gran Premi d’Austràlia.