El nou Nexus 5X, estarà disponible a Espanya a partir del 9 de novembre

Ja fa uns dies us vam donar a conèixer aquí tots els detalls del nou Nexus 5X en el dia de la seva presentació. Ara, LG i Google confirmen el retorn del seu campió tot terreny: el nou Nexus 5X estarà disponible a la venda a Espanya des del proper 9 de novembre. Els incondicionals del millor resultat de la col·laboració entre LG i Google podran adquirir llavors a través de canals online i offline de venda.

“Estem convençuts que el nou Nexus 5X repetirà l’èxit de les col·laboracions prèvies de LG i Google” –assenyala Araceli de la Font, directora de Màrqueting de la Divisió de Mòbils de LG Electronics Espanya. “El nou Nexus 5X és l’ambaixador d’Android 6.0 Marshmallow, el més avançat del moment, i es nota. A les noves possibilitats que ofereix el sistema operatiu s’uneixen les característiques millorades que hem incorporat, com la millor càmera de fotos de Nexus i el seu sensor de reconeixement d’empremtes dactilars, entre d’altres. Els apassionats de Nexus no es conformarien amb menys “.

Presentació Nexus 5X

[quote]El nou Nexus 5X és l’ambaixador d’Android 6.0 Marshmallow, el més avançat del moment, i es nota. A les noves possibilitats que ofereix el sistema operatiu s’uneixen les característiques millorades que hem incorporat, com la millor càmera de fotos de Nexus i el seu sensor de reconeixement d’empremtes dactilars, entre d’altres. Els apassionats de Nexus no es conformarien amb menys [/quote]

Un equip per atreure mirades

El nou Nexus 5X és un equip dissenyat per a tot aquell que vol diferenciar-se de la resta, una alternativa per atreure les mirades, i no només pels tres atractius colors en què arriba al mercat espanyol, inspirats en elements naturals: antracita (negre), quars (blanc) i gel (blau). Qui busqui funcionalitat per sobre de tot en el seu Smartphone i vulgui un mòbil realment fàcil de manejar amb una sola mà, troba al nou Nexus 5X el millor dels seus aliats. Gràcies al seu sensor d’empremtes dactilars, intel·ligentment situat a la part posterior del dispositiu i capaç de reaccionar a 0,6 segons, el desbloqueig i bloqueig del telèfon és més senzill que mai. A més, gràcies al nou sistema operatiu Android 6.0 Marshmallow, els permisos s’han simplificat per augmentar el control de la informació a la qual poden accedir les aplicacions, no només en el moment de la instal·lació, sinó en qualsevol moment.

El nou Nexus 5X
Aquests són els colors disponibles del Nexus 5X

El nou Smartphone de LG i Google té la millor càmera d’un Nexus, i millors funcionalitats multimèdia que qualsevol versió anterior. La seva càmera principal de 12,3 MP amb F2.0 i sensor de píxels de 1.55μm, i la frontal 5MP- amb sensor de 1.4μm situat a sobre de la pantalla, ajuda a aconseguir fotos més brillants en condicions de llum limitada. Gràcies a això, ja que és capaç de gravar vídeo en 4K ia càmera lenta, Nexus 5X és un complement perfecte per als que volen recordar cada detall en imatges.

Potent, fàcil d’usar i eficient

El nou Nexus 5X arriba equipat amb processador 1.8 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 808 hexacore, i amb una pantalla Full HD de 5,2 polzades amb tecnologia In-Cell Touch i Flash Dual Led, que permet un reconeixement més ràpid, una millor visibilitat en ambients exteriors i imatges més nítides. La seva pantalla disposa de protecció Corning Gorilla Glass 3 i un revestiment oleofóbico, que es tradueix en major resistència a cops i caigudes, i millor protecció davant les taques, respectivament.

El nou Nexus 5X

Amb una bateria de 2700 mAh i un millorat sistema d’espera, l’autonomia del nou Nexus 5X és més gran. Quan no ho utilitzi, la seva funció descans ho posarà automàticament en estat de suspensió. A més, el seu port USB tipus C -reversible, al costat del sistema operatiu Android 6.0 Marshmallow, converteixen Nexus 5X en un equip capaç de disposar de bateria suficient per a gairebé quatre hores de funcionament amb només deu minuts de càrrega.

El nou Nexus 5X estarà disponible a Espanya a partir del dia 9 de novembre, des dels 479€  en la versió de 16GB i 529€ en el model de 32 GB, en tres colors diferents: antracita (negre), quars (blanc) i gel (blau).

Especificacions tècniques:

 • – Chipset: 1.8 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 808
 • – Sistema operatiu: Android 6.0 Marshmallow
 • – Pantalla: 5.2 polzades Full HD IPS (1920 x 1080 / 423ppi)
 • – Memòria: 2GB LPDDR3 RAM / 16 o 32GB EMMC ROM
 • – Càmera: Posterior: fins 12.3MP amb obertura F2.0; Frontal: 5MP amb obertura F2.0
 • – Bateria: 2,700mAh (integrada)
 • – Mida: 147 x 72.6 x 7.9mm
 • – Pes: 136g
 • – Xarxa: LTE-A Cat 6
 • – Connectivitat Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 / NFC / Type-C USB
 • – Colors: Carbó / quars / Gel
 • – Altres: Vídeo 4K / Dual Flash / IR Laser Auto-Focus / Sensor d’empremta dactilar