Neymar Sr: “La reunió amb el Real Madrid és una invenció”

0
Neymar Sr:
El crack blaugrana està molt unit al seuu pare, que també fa les tasques de representant | FOTO: @Neymarjr

Neymar Sénior nega la informació de ‘Al primer toque’ d’Onda Cero que assegurava que es van reunir amb el Real Madrid abans de la gala de la pilota d’or

Aquest dimecres el programa radiofònic esportiu ‘Al primer toque’ de la cadena Onda Cero va donar a conèixer una informació que va córrer com la pólvora: Neymar i el seu pare, juntament amb els agents Wagner Ribeiro i André Cury, van mantenir una reunió amb emissaris del Real Madrid abans de la gala de la pilota d’or. Poc temps va deixar passar un dels implicats, Neymar Sénior, el pare del davanter brasiler, per desmentir aquests fets amb unes declaracions al Mundo Deportivo a les quals va afirmar que “Neymar és feliç aquí i la voluntat es renovar”.

El tema de la reunió amb el Real Madrid és una invenció, una tonteria, va explicar, abans de reafirmar que “estàvem junts al mateix hotel, gent del FC Barcelona i del Real Madrid. Ens vam saludar i això és tot, no hi va haver reunió, és una tonteria”. Per esclarir encara més els dubtes, el brasiler va afegir que “André Cury és empleat del Barça, com ens hauríem de reunir amb el Real Madrid amb ell davant? No té cap sentit” i va sentenciar l’únic representant de Neymar amb dret de negociar sóc jo.

Davant del recent interès de grans equips d’Europa, com el Manchester United, PSG o el propi Real Madrid, per fer-se amb els serveis del seu fill, Neymar Sénior va comentar que tenim contracte fins al 2019 i Neymar és feliç aquí. La voluntat és renovar al final de temporada. A més, també va fer menció al clima d’inestabilitat que envolta la seva família, amb els judicis pendents i les irregularitats al traspàs entre el FC Barcelona i el Santos, admetent que “estem una mica farts de tot això i l’únic que volem és viure en pau i poder gaudir d’aquest moment amb el FC Barcelona”.