“Ha estat un miracle”, diu el voluntari que va trobar el nen

0
jordi-nen-camos---Diari-Català
@Gatadenit

Josep Ribas, l’home que va trobar el nen desaparegut la nit de Cap d’Any, relata a El País com va ser el seu rescat

 

Des de que el petit Jordi va ser trobat el passat divendres, dia d’Any Nou, la preocupació es va transformar en immensa alegria. Aquest dissabte Josep Ribas, la persona que juntament amb el seu fill van trobar el petit, ha parlat amb el diari El País sobre la troballa i ha mostrat la seva alegria. “Ha estat un miracle haver-lo trobat, ho recordaré tota la vida”, afirma Josep al titular de la noticia que durant aquest dissabte ha estat a la portada del diari més llegit a Espanya.

Josep i el seu fill van sumar-se al migdia d’Any Nou al dispositiu de voluntaris que cercaven al petit de tres anys –van ser uns 200 voluntaris en total-. Van acudir a la zona de la desaparició des de Banyoles. Després que els Mossos els hi donessin accés, Josep explica que van buscar el nen desaparegut prop de Can Serrallonga, la casa rural on la família del nen havia decidit passar la nit de Cap d’Any. Reconeix Josep que es va moure per instint. Quan va decidir buscar a Jordi pel sud-oest va ser perquè “tenia la sensació que havia d’estar allà”. I la va encertar. El primer que va sentir va ser un gemec, que inicialment Josep i el seu fill van atribuir a un gat. “Fins que vam sentir ‘papa’ no podíem saber si era un nen o un gat”, reconeix Josep. Va ser el seu fill, Josep Maria, de 38 anys i amb una filla de la mateixa edat que Jordi, el que es va desviar del camí i gatejant va accedir a on es trobava el nen. Plens de nervis, pare i fill relaten al mateix diari com van tenir que trucar al 112 per avisar que el nen es trobava en bon estat ja que ningú sentia els seus primers crits.

Una història sensible i amb final feliç la que explica aquest dissabte a El País i que s’ha seguit de molt a prop a Diari Català. Cal destacar no només la mobilització de prop de 200 voluntaris durant el dia d’Any Nou, sinó també la mobilització a les xarxes socials, a les quals la noticia de la desaparició va ser una de les més compartides aquest divendres al compte de Diari Català i a pràcticament tota Catalunya.

Compartir
Article anteriorEspectacular incendi d’un pis a Terrassa
Article següent“La clau ha sigut la personalitat de l’equip”
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]