Han estrenat una acreditació anomenada Passaport Espot/Àneu

Els establiments hotelers de les Valls d’Àneu han estrenat una acreditació anomenada Passaport Espot/Àneu amb l’objectiu de fidelitzar i desestacionalitzar el turisme, en unes dates nadalenques en les quals preveu una ocupació del 90%.

Segons ha explicat aquest dissabte el Consorci de Turisme de les Valls d’Àneu en un comunicat, el carnet es pot comprar als hotels per 20 euros i ofereix, entre d’altres possibilitats, un forfet gratuït a Espot per la compra d’un altre, dues pujades de taxi a les pistes forestals d’altura, inclosa el llac de Sant Maurici, raquetes gratuïtes i caiac sense cost al llac de la Guingueta.

Les Valls d’Àneu inclou els municipis d’Esterri d’Àneu, Alt Àneu, Espot i la Guingueta, i els hotelers de la zona afronten amb optimisme les dates nadalenques perquè les estacions de Vaquèira Beret i Espot estan funcionant a “ple rendiment”.

Baquèira Beret ofereix des de la seva entrada pel Pallars neu suficient per a esquiadors novells i experts, mentre que Espot manté els seus 800 metres de desnivell amb una excel·lent qualitat de neu, segons el Consorci.

Amb iniciatives com el Passaport Espot/Àneu, els hotelers pretenen que els visitants repeteixin més sovint per desestacionalitzar l’oferta turística, de manera que els esquiadors tinguin avantatges la resta de l’any.