El PP de Terrassa proposa ara comprar busos híbrids

0
PP Terrassa
Foto: PP Terrassa

Els populars egarencs proposen ara comprar quatre busos híbrids després d’abstenir-se al Ple on es debatia la qüestió

El Partit Popular a Terrassa ha trigat una mica en posicionar-se respecte a la proposta del govern municipal d’ampliar la flota de busos urbans. Mentre el consistori, encapçalat pel PSC, va proposar al darrer Ple la compra de sis autobusos híbrids, el PP es va abstenir mentre Ciutadans i Terrassa en Comú van votar en contra, el que va propiciar el fracàs de la proposta.

Doncs bé, dies després el PP de la ciutat proposa la compra de quatre autobusos híbrids. Durant l’anunci de la seva proposta, els ‘populars’ van afirmar que aquesta renovació de vehicles és “totalment necessària”, en paraules d’Àlex Rodríguez, el líder del PP egarenc.

Respecte al posicionament del partit respecte si comprar busos dièsel o híbrids, Rodríguez va afirmar que el PP es decanta pels híbrids ja que, malgrat ser “una tecnologia més cara”, “aporta millores mediambientals” superiors al dièsel. Aquest argument encaixa amb el que va donar el cap de Terrassa En Comú al Ple, tot i aquesta formació va votar en contra al demanar l’adquisició de 14 busos, mentre els populars es limiten a demanar-ne quatre (Ciutadans, que també va votar en contra, demanava comprar-ne dos).

En aquest sentit, els populars defensen la seva postura argumentant que “hi ha poca experiència a nivell nacional amb la tecnologia híbrida aplicada al transport col·lectiu”. Creuen que adquirir quatre busos pot ser un bon “primer pas per guanyar temps per valorar adequadament el futur d’aquesta tecnologia”.

Compartir
Article anterior“En aquest país s’accepta millor una puntada que una filigrana”
Article següent(6-1) El FC Barcelona atropella un bon Celta
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]