El PP de Terrassa vol recórrer la retirada al ple municipal del bust del rei Felip VI

0
PP
Foto: @isaacalbert

El president del PP a Terrassa, Gabriel Turmo, ha enviat un escrit al consistori “per determinar la responsabilitat de l’acte il·legal denunciat” i ho ha notificat a la Subdelegació del Govern

Quatre dies després de la retirada a l’Ajuntament de Terrassa el bust de Felip VI, que presidia la sala de plens, el Partit Popular de la ciutat va denunciar ahir l’acció a la Subdelegació del Govern a Barcelona. El president del PP a Terrassa, Gabriel Turmo, ha enviat un escrit al consistori “per determinar la responsabilitat de l’acte il·legal denunciat”. Al text, els populars reclamen que la Subdelegació “determini les sancions que corresponen contra els responsables d’aquesta infracció”, explica avui el Diari de Terrassa.

Aquests fets que han molestat el Partit Popular van sorgir als últims instants del darrer ple, el dijous passat. Els grups municipals d’Esquerra i de la CUP van presentar una proposta de resolució per la retirada dels símbols monàrquics de la institució. La iniciativa va prosperar amb els vots dels dos grups, de CiU i de Terrassa en Comú. El PSC es va abstenir, i PP i Ciutadans van votar en contra.

El portaveu d’ERC a Terrassa, Isaac Albert, ha reaccionat així al recurs del PP:

Per la seva part, la CUP de Terrassa, s’ha fet també ressò de la notícia: