El PP demana a Rivera que sigui “més humil”

0
Alfonso Alonso PP
Alfonso Alonso, ministre del PP | Foto: Europa Press

El ministre Alfonso Alonso recorda al líder de Ciutadans que “no suma amb ningú” i aposta per un pacte PP-PSOE

 

El ministre de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en funcions, Alfonso Alonso, ha aconsellat aquest dimarts el president de Ciutadans, Albert Rivera, que sigui una “mica més humil” perquè “no suma amb ningú”. Segons la seva opinió, “l’única suma que dóna és el PP i el PSOE”.

En declaracions als mitjans durant una visita a la seu de Microsoft amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Alonso ha dit que cal procurar que hi hagi diàleg entre el PP i el PSOE, que són els dos partits que tenen la “principal responsabilitat”.

“La posició que ocupa cadascú la donen els espanyols, no la dóna el senyor Rivera”, ha recalcat el ministre de Sanitat, per afegir que els espanyols van parlar el 20 de desembre i “van col·locar a cada quin al seu lloc”.

PP-PSOE

Alonso ha subratllat que “l’única suma realment és la suma entre el PP i el PSOE” i per això apel·len al PSOE “perquè se senti en una taula a dialogar”. “Ens sembla molt bé si se’n porta Rivera o no se’n porta Rivera i nosaltres no questionem els noms”, ha dit, per insistir que la seva responsabilitat és “establir un diàleg” amb el PSOE i intentar arribar a un acord.

“Jo li diria al senyor Rivera que l’important a Espanya és que ens parlem el PP i el PSOE. El senyor Rivera no suma amb ningú. Podem tenir una deferència amb el seu partit perquè entenem que ningú sobra, però després de les eleccions l’única suma que dóna és el PP i el PSOE. Aquesta és la realitat i llavors jo crec que ell ha de ser més humil”, ha ressaltat.

Després de ser preguntat si està Espanya preparada per tenir una presidenta dona i si tenia alguna idea al respecte, el ministre de Sanitat ha respost: “Sí ho està”. Tot i això, ha afegit: “Ara no estem en això”.