El PP envia un missatge als caps de llista

0

“Será una nit llarga”

La direcció nacional del PP ha enviat un missatge als cap de llista del partit a totes províncies en què els ha assegurat que han de mantenir una posició de prudència davant dels resultats electorals dels comicis d’aquest diumenge perquè tot apunta que serà una nit “llarga”, segons han indicat a Europa Press fonts de la formació.

Davant de les eleccions més incertes de la democràcia, i quan encara no s’han tancat els col·legis electorals, a la seu del PP es mostren “optimistes davant dels resultats que recollirà el Partit Popular. Això sí, admeten que les dades que manegen en aquest moment indiquen que hi ha moltes províncies en les quals estan “ballant” escons i, per això, “la nit serà llarga”, indiquen fonts populars.

A la seu del PP hi ha ja la secretària general, María Dolores de Cospedal, el vicesecretari d’Organització del PP, Fernando Martínez Maillo, i el responsable de Comunicació del PP, Pablo Casado, el vicesecretari de Política Autonòmica i Municipal, Javier Arenas, el cap de la delegació espanyola a Brussel·les, Esteban González Pons, i el director de la campanya del PP, Jorge Moragas.