El PP posa una gestora al capdavant de Madrid

0
PP Madrid gestora
Dues de les cares visibles del PP madrileny: Cristina Cifuentes i Esperanza Aguirre. Foto: Europa Press.

Després de la dimissió d’Esperanza Aguirre, Génova ha avisat que col·locarà una gestora al capdavant dels populars de la Comunitat de Madrid

Després que la presidenta del PP a Madrid, Esperanza Aguirre, presentés la seva dimissió i en saber que Ignacio González havia renunciat feia un mes i ningú ho sabia, el Partit Popular ha decidit que posarà en marxa una gestora que dirigirà el partit a la capital espanyola.

Igual que va passar a València després que es destapés l’Operació Taula i que nou dels deu integrants del grup municipals estiguin essent investigats, la gestora es posarà en marxa en els pròxims dies. Tot i que s’afirma que ha estat per la dimissió d’Esperanza Aguirre, el cert és que les darreres informacions sobre el Cas Púnica poden deixar molt malparada la cúpula dels PP madrileny.

Així, dos dels grans feus conservadors podrien quedar en mans d’una gestora a causa dels casos de corrupció en què es veuen implicats els membres de les seves directives. L’anunci oficial sobre qui assumirà la direcció del PP de Madrid es farà la pròxima setmana.

El Partit Popular de Madrid estava pendent de la celebració d’un congrés extraordinari després del registre de la Guàrdia Civil a la seva seu, tot i que es va decidir endarrerir-lo fins que se celebrés el nacional, també endarrerit des de fa un any i que tindrà lloc un cop el procés d’investidura estigui tancat.

Almenys, això és el que havia establert el president del govern en funcions Mariano Rajoy, fet que portaria a que el congrés de Madrid no es produís fins a l’estiu. Ara bé, des de la directiva nacional dels populars sí que s’ha donat llum verda a un congrés extraordinari al País Valencià després que el PPCV digués que vol refundar el partit arrel dels casos de corrupció en els quals estan involucrats.