El president Collet repassa l’actualitat

0
El president Joan Collet
Joan Collet, durant una compareixença davant la premsa

Ho va fer a l’acte de celebració dels 115 anys de l’entitat

El president de l’Espanyol, Joan Collet, va fer una passada pels temes més importants a hores d’ara en l’actualitat blanc-i-blava. A l’acte de celebració dels 115 anys del club, que es va dur a terme ahir a la tarda, el president va parlar sobre diverses qüestions. El màxim dirigent perico va començar felicitant tots els seguidors espanyolistes per seguir dient la seva sobre el moment que viu el primer equip i la irregularitat que viu. Sobre aquest punt, el president Collet va assegurar que “aquesta és una lliga molt irregular, es donen resultats sorprenents i nosaltres, igual. Hem tingut de fredes i calentes, esperem que hi hagi més de calentes. Aprofito per animar a la gent que vingui diumenge a l’estadi, i puguem celebrar-ho amb una victòria“. Un triomf que el president està segur d’aconseguir. “Confio molt en l’entrenador i els jugadors i segur que celebrem l’aniversari amb els tres punts”.

 
Joan Collet, entre altres coses, també va parlar del repartiment dels drets televisius. “Encara no sabem la quantitat exacta de l’augment. Hi ha diferents trams, en el primer 50% tothom està d’acord, en el segons 25% també, i on hi ha debat és en l’altre 25%, perquè hi ha criteris que no són objectius. A començaments de desembre hi haurà una altra reunió, i crec que en allà ja se sabrà tot”. Sobre aquest tema, el president Collet també va assegurar que “cap club està cobrant, tot i que La Liga va afirmar que es podria fer alguna avanç en cas de necessitat. És cert que hem arribat a algun acord, i és cert que hem cobrat algun avançament”.

 
Per últim, el president Collet va dir que no s’ha avançat sobre el tema de Power8, que fa unes setmanes es va declarar en fallida. “La novetat és que seguim defensant els interessos del club, els serveis jurídics estan fent la seva feina”.

La Junta General d’Accionistes, el 22 de desembre

El Consell d’Administració de l’Espanyol va decidir ahir que celebrarà la Junta General d’accionistes corresponent a la temporada 2014/15, el pròxim 22 de desembre, segons va aprovar l’òrgan de gestió perico. La Junta General tindrà caràcter ordinari i se celebrarà al llarg de la tarda-nit de l’esmentat dia a l’Auditori de Cornellà. L’anunci oficial de la convocatòria de la JGA es publicarà pròximament, ha informat l’Espanyol.

 
A més a més, el club barceloní donarà a conèixer l’ordre del dia de la Junta General. Serà a partir d’aquesta publicació quan, com preveu la legislació vigent, els accionistes de la Societat Anònima Esportiva (SAD) podran dirigir-se a la seu del club per conèixer els comptes que es presentaran a la Junta, així com la resta de documentació si fos necessari.