Leslie Benzies, president de Rockstar North i membre de la companyia durant quinze anys, abandona l’estudi 

El president de Rockstar North, Leslie Benzies, cap de l’estudi responsable de Grand Theft Auto V, abandona el càrrec. Segons ha publicat Kotakuels primers indicis apuntaven a què Benzies marxava després de 17 mesos sabàtics, però Rockstar no ha puntualitzat el moment concret de la finalització del contracte del seu -des d’avui oficialment- expresident. De totes maneres, queda clar que Benzies fa temps que es trobava apartat de l’activitat de l’empresa.

leslie benzies
Leslie Benzies, des d’avui, expresident de Rockstar North

Com a president de Rockstar North, Benzies ha comandat les estrenes de la franquícia GTA des de Grand Theft Auto III fins avui, el desenvolupament de Manhunt i de Red Dead Redemption. Quinze anys de treball que es tanquen amb el següent comunicat per part de Rockstar:

Podem confirmar que Leslie Benzies va iniciar un període sabàtic el dia 1 de setembre de 2014 i ha decidit no tornar a treballar per la companyia. Estem molt agraïts per la seva contribució a Rockstar durant els quinze anys que hem treballat junts per crear grans videojocs.

Estrenat fa més de dos anys, Grand Theft Auto V és la gallina dels ous d’or de Rockstar. És el videojoc més venut de la història de l’estudi i acumula les llistes dels més venuts de manera consecutiva fins avui, fins i tot amb les seves reestrenes per a PC, PS4 i Xbox One ha recuperat el primer lloc de les llistes.

Amb l’abandó del president de Rockstar North, es desconeix el nou rumb de la companyia, però alguns mitjans apunten a què el joc podria rebre un DLC centrat en la història aquest any. La raó principal d’aquest supòsit és la publicació d’una fotografia a Instagram de l’actor que interpreta a Franklin, amb la indumentària utilitzada per capturar moviments i acompanyat de cartells amb títols de Rockstar.