Grim Fandango Remastered protagonitza el PS Plus de gener

  0

  La remasterització d’una de les obres més conegudes de Tim Schafer lidera el PS Plus de gener

  Sony comença 2016 amb força. El PS Plus de gener arriba amb una bona dosi de varietat per tots els gustos i plataformes. Grim Fandango, l’aventura gràfica de PC estrenada l’any 1998 obra de Tim Schafer, torna per partida doble a PS4 i PS Vita i ho fa remasteritzada en alta definició. Però no és l’únic destacat del primer mes de l’any.

  Una de les aventures de rol més aclamades dels darrers anys, obra de l’estudi que també s’encarrega de Mass Effect, Bioware, arriba a PlayStation 3. Parlem de Dragon Age: Origins, l’inici de la trilogia que va tancar l’any 2014 amb Dragon Age: Inquisition, un títol enlairat com un dels millors de l’any. L’altre invitat de PS3 és Medal of Honor Warfighter.

  Pel que fa a PS4 i PS Vita, tenen més novetats. La gran de Sony també rep Hardware Rivals, un videojoc arcade de combats mitjançant vehicles. La portàtil, per la seva banda, també acull Legends of War Patton Nihilumbra, un videojoc dissenyat per l’estudi barceloní BeautiFun Games.

  Schafer, una figura d’actualitat

  Tim Schafer i el seu estudi, Double Fine, saben atreure els focus de les càmeres. Fa tot just dos mesos, Broken Age arribava als descomptes de PlayStation Plus i ara Grim Fandango Remastered protagonitza el PS Plus de gener. A la vegada, l’estudi es troba en plena campanya del finançament de Psychonauts 2, la seqüela d’un dels títols més destacats del seu estudi.

  Ara mateix es troba per damunt del 90% del finançament necessari per aconseguir superar una campanya amb 10 dies per acabar. La suma total que demana Double Fine és de 3,300,000 dòlars, una xifra considerable però superada per altres continuacions mediàtiques com, per exemple, Shenmue 3. Pots consultar l’enllaç directe a la campanya de Psychonauts 2 aquí.