El PSC esperona al govern català a “generar consensos”

0
Parlament Vidal
La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados | Foto: Europa Press

Els socialistes creuen que el ple sobre emergència social és una bona oportunitat d’entesa entre tots els partits

La portaveu parlamentària del PSC, Eva Granados, ha demanat aquest dissabte al Govern de Carles Puigdemont que aprofiti el ple monogràfic sobre emergència social, que es farà al Parlament el 9 i 10 de març, per “generar consensos en les prioritats que necessita el país”.

En declaracions als periodistes després d’obrir l’Escola d’Hivern del PSC a Tarragona, ha afirmat que a Catalunya s’està en una “situació d’emergència social, amb un milió i mig de persones en risc de pobresa i serveis públics col·lapsats”.

Ha remarcat que davant d’aquesta situació, el PSC vol que “una vegada per totes hi hagi a Catalunya els debats que toquen, i que es prenguin decisions”, ha informat el partit en un comunicat.

“Des del PSC fa mesos que estem preparant aquest ple, i volem traslladar que en aquests dos dies es produiran els debats reals de la Catalunya real”, ha dit.

Ha demanat a Puigdemont que “arriba el moment de governar”, malgrat els fronts oberts que pugui tenir amb la CUP o en el si de JxSí, i ha remarcat que toca activar polítiques concretes.