Chen Yansheng ha comparegut davant els mitjans en la seva primera compareixença com a president del RCD Espanyol

“El RCD Espanyol no tornarà a malvendre jugadors”. Chen Yansheng, màxim accionista del club blanc-i-blau i nou president de l’entitat, ha comparegut per primer cop davant els mitjans de comunicació.

El xinés, acompanyat per Daniel Sánchez Llibre, ha reconegut que amb la seva arriba vol mantenir la tradició del club: “Aportarem millores a nivell empresarial. La monetització i la informatització del Club és un dels nostres objectius. Això sí, mantenint la tradició de l’entitat”.

Chen Yansheng ha reconegut que la seva arribada es deu a la seva passió pel futbol, i ha demanat paciència a l’afició per demostrar tot el que ell i el seu equip poden fer. Sobre objectius, el nou president ha assenyalat que “la història de l’Espanyol ha demostrat que es un gran club. Volem seguir pujar esglaons. L’objectiu és Europa, però cal anar poc a poc. No tenim cap referència de club a Europa, simplement volem fer gran el RCD Espanyol”.

Sobre el funcionament del club, Chen Yansheng ha explicat que “a més de ser el president del RCD Espanyol, sóc el Conseller Delegat de Rastar Group. Viatjaré molt. Els assumptes del club, però, els tindré controlats i serà un negoci molt important. A més d’una inversió és la meva passió. Tenim un pla de gestió que estarà coordinat per un equip format per gent de Xina i de Barcelona”.