Cheryshev, alineat indegudament | FOTO: Fichajes
Cheryshev, alineat indegudament | FOTO: Fichajes

L’alineació de Cheryshev pot deixar el Real Madrid fora de la Copa per alineació indeguda. El rus va ser sancionat amb l’últim partit del Villarreal

De poc va servir la victòria sobre el Cádiz per 1-3. L’alineació de Cheryshev pot deixar el Real Madrid fora de la Copa del Rey per alineació indeguda. El jugador rus havia estat sancionat en l’últim partit de l’edició de l’any passat per una entrada sobre Luis Suárez al partit de volta de semifinals contra el FC Barcelona, complint el cicle de tres targetes grogues. Tot i així, Cheryshev va ser alineat marcant el primer gol del conjunt blanc al minut tres de joc.

Manuel Vizcaíno, president del Cádiz, ja ha informat que tirarà endavant la denúncia cap al club blanc. “El Cádiz ha decidit reclamar l’alineació indeguda perquè hi ha coses que estan per sobre de tot. Ens sap greu perque el Real Madrid és un club amic”, va declarar el president de l’entitat andalusa. No obstant això, el reglament contempla que, si no ho fa el Cádiz, qualsevol equip que participi a la competició pot ser denunciant dels fets.