El Rei i Mas se saluden cordialment

1
Felip VI i Artur Mas
EP: Felip VI i Artur Mas
Felip VI i Artur Mas
EP: Felip VI i Artur Mas

Abans d’obrir el XVI Fòrum Iberoamèrica a Barcelona

El rei Felip VI i el president de la Generalitat, Artur Mas, s’han saludat i han intercanviat unes breus paraules cordialment abans d’inaugurar-se a Barcelona el XVI Fòrum Iberoamèrica, que se celebra amb el títol ‘La revolució digital’.

En arribar a la recepció prèvia, el Rei i Mas s’han donat la mà, i, després, tots dos han saludat la resta d’autoritats presents en el fòrum que se celebra a l’Hotel Majestic entre aquest dimarts i dimecres.

Després de la recepció en l’entrada del carrer València de l’hotel, les autoritats i participants del fòrum han entrat en una sala per prendre cafès i refrigeris i, llavors, Mas s’ha excusat davant el Rei per no poder assistir a la trobada atès que havia de presidir, com cada dimarts, la reunió del Consell Executiu. El dirigent de CDC s’ha acomiadat de Felipe VI donant-li la mà, i li ha manifestat un cordial: “Que vagi molt bé”.

El Fòrum Iberoamèrica és un espai de trobada entre líders polítics i socials, empresaris i intel·lectuals de tot l’àmbit iberoamericà. A l’acte han acudit la delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna; l’expresident del Govern Felipe González; el president de La Caixa, Isidre Fainé, i el d’Abertis, Salvador Alemany, entre d’altres.