El musical ‘El rei lleó’ arriba en català a Tarragona

1

48 actors i actrius de La Corriola Teatre recrearan la història de Simba

El musical ‘El rei lleó’ arriba en Català al Casal Cultural de la Pobla de Mafumet a Tarragona. El cap de setmana del 23 i 24 de gener la companyia La Corriola Teatre oferirà tres sessions on els espectadors podran gaudir de la història de Simba i Mufasa en versió catalana per primer cop a Catalunya.

Aquesta producció per part de La Corriola Teatre acumula tot un any d’esforç amb el càsting d’actors i actrius, els assajos, les coreografies, el vestuari i la selecció de cançons. El gran estreno tindrà lloc a les 18 hores d’aquest dissabte vinent, al Casal Cultural del municipi i la major part de la recaptació de les entrades anirà destinada a una ONG, encara per escollir.

48 escollits finalment pujaran a l’escenari per representar la història del famós lleó a càrrec del director d’escena Pau Ferran i la directora musical Rosa Sanahuja. Sembla que la cosa va bé i la compañía ho ha volgut agraïr per Facebook:

IMMENSAMENT AGRAÏTSEstem intensament agraïts a la gran gentada que va passar a buscar les seves entrades per veure el…

Posted by La Corriola Teatre La Pobla de Mafumet on Viernes, 8 de enero de 2016

 

Les entrades estan exhaurides des de fa dies, tant per a aquesta representació com per a les altres dues que tindran lloc durant la Festa Major, la nit de dissabte i la tarda de diumenge. És per això que La Corriola Teatre ja ha programat dues funcions més, els dies 20 i 21 de febrer, per a les quals ja té un bon nombre d’entrades sol·licitades i reservades.