El Reus Deportiu va derrotar a casa l’HC Liceo, fet que permet al FC Barcelona ampliar el seu avantatge com a líder de la OK Lliga i al Club Patí Vic recuperar la segona plaça

La victòria del Reus Deportiu contra l’HC Liceo ha estat un punt d’inflexió que ha provocat canvis importants a la part alta de l’OK Lliga. D’una banda, el FC Barcelona ha ampliat l’avantatge que tenia sobre el conjunt gallec, que ara passa a ser de sis punts. Per altra part, el Club Patí Vic recupera la segona plaça a la classificació.

El Reus Deportiu va ser superior a l’HC Liceo de La Coruña i va obtenir el premi final amb la victòria (7-4). En un inici espectacular, els catalans van arribar a posar-se 5-1 a favor, però els gallecs van reaccionar per arribar al descans només un gol per sota al marcador. A la segona part, els roig-i-negres van sentenciar el partit.

El FC Barcelona no va desaprofitar la punxada de l’HC Liceo i va derrotar el Recam Láser Caldes (1-5) per avantatjar en sis punts els gallecs a la classificació. El Club Patí Vic tampoc va fallar en el seu duel a la pista de l’IGC Lleida, derrotant el conjunt lleidetà en una victòria molt ajustada (3-4) que els permet recuperar la segona plaça.

La resta de resultats de la jornada del cap de setmana han estat: Shum 1-7 Lloret, Vilafranca 6-3 Calafell, Voltregà 6-2 Noia Freixenet, Enrile Alcoi 2-4 Moritz Vendrell i Patín Cerceda 3-2 Igualada.