El Saló del Còmic mostra el plurilingüisme als còmics de Tintín

0
Saló Internacional del Còmic de Barcelona | Diari Catala
Foto: 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

L’exposició ‘Jo encara diria més‘ està produïda per 1.001. Associació Catalana de Tintinaires

Salo del Comic | Diari Catala
Foto: 1.001. Associació Catalana de Tintinaires – Saló del Còmic

El Saló del Còmic acull en aquesta nova edició, l’exposició ‘Jo encara diria més‘, produïda per 1.001. Associació Catalana de Tintinaires amb col·leccions de Jordi Duch i Can Tonet.

La mostra porta una visió de les traduccions de l’obra de Hergé, el plurilingüisme i universalitat dels còmics de Tintín traduïts arreu del món.

A l’exposició es podrà veure un mapa senyalitzant les llengües en les que s’han publicat i mostres segons informa l’organització, en els idiomes: afrikaans, l’alsacià, el marolià, el basc, el coreà, el japonès, el grec, el llatí, l’esperanto, el finès, el rus, l’hongarès, el tailandès, el vietnamita, l’indonesi, el turc, l’àrab, l’hebreu, el xinès mandarí, el tibetà, el xinès de Taiwan, el gal·lès, el bretó, el gaèlic, el farsi, el bengalí, el singalès, el txec, el polonès, l’eslovac, el suec, el noruec, el danès, l’anglès, el neerlandès, l’alemany, el francès, el gaumais, el picard de Tournai, el provençal, l’italià, el romanès, el català, el castellà i el portuguès.