El Saló Nàutic organitza més de 100 activitats

0
Saló Nàutic
Saló Nàutic
Saló Nàutic
Saló Nàutic

Per transmetre la passió pel mar

El Saló Nàutic de Barcelona ofereix fins a aquest diumenge més de 100 activitats per transmetre “la passió pel mar”, des de fer surf en una piscina d’onades o navegar sobre una taula de pàdel surf, fins a gaudir de música en viu, gastronomia i espectacles d’inspiració marinera.

El saló, que se celebra des del dimecres fins al diumenge al moll d’Espanya i el de la Fusta de Barcelona, tindrà com a acte destacat la Nit de la Nàutica, que tindrà lloc aquest divendres de 18.00 a 21.00 hores.

La cita inclou festes als expositors del saló, degustacions gastronòmiques, concerts d’havaneres, desfilades de moda, espectacles de malabars, foc i dansa, i també titelles de gran format que convertiran el Port Vell en un fons marí.

Una altra novetat és la ‘Swimnight & Kayak’, una exhibició de nedadors, escortats per caiacs, que recorreran 2.500 metres en aigües obertes i ho faran per primera vegada de nit al port.

A més, durant el cap de setmana els visitants del saló poden gaudir de sessions d’iniciació a la vela lleugera, canoa, caiac, moto d’aigua i pàdel surf, així com d’una piscina d’onades per fer surf, tallers de marina tradicional i una mostra d’embarcacions clàssiques.

Alhora, el matí dissabte se celebra el tercer Barcelona SUP Festival, amb un centenar de practicants d’Stand Up Paddle Surf i la Trobada de Petits Navegants, en què participen 300 alumnes d’escoles nàutiques.