El Samsung Galaxy A9 Pro apareix en un benchmark de GFXBench

A finals de l’any passat, Samsung va llançar el Galaxy A9, un phablet que comptava amb una pantalla Full HD de 6 polzades amb panell OLED, processador Qualcomm Snapdragon 652, 3 GB de RAM, 32GB d’emmagatzematge intern, càmera posterior de 13MP, càmera frontal de 8MP i bateria de 4000 mAh.

Galaxy A9

Ara, han aparegut rumors d’un nou terminal, el Galaxy A9 Pro, una versió millorada del Galaxy A9, el qual va entrar recentment a l’Índia per a proves i que gràcies a això s’han filtrat algunes característiques amb un benchmark de GFXBench.

El A9 Pro apareix en aquest benchmark amb una pantalla de 5,5 polzades, la qual cosa apunta que no és més que un prototip, ja que no coincideix amb el registre d’importació a l’Índia.

Galaxy A9 Pro

Segons les captures, veiem que ve amb Android 6.0.1 preinstal·lat de fàbrica, compta amb un processador Snapdragon 652, pantalla amb resolució Full HD, 32GB d’emmagatzematge intern acompanyat amb 4GB de RAM, slot per a targetes micro-SD, càmera posterior de 16 megapíxels i càmera frontal de 8 megapíxels.

De moment es desconeix data oficial d’arribada del Galaxy A9 Pro, i el més probable és que hàgim d’esperar fins després del MWC (recordem que en aquest esdeveniment es presentarà el Galaxy S7) per poder saber alguna cosa d’aquest dispositiu.

Els rumors també apunten que igual que el Galaxy A9, l’A9 Pro només estigui disponible per al mercat xinès.