El Santos demana la suspensió de Neymar

0
El brasiler és un dels jugadors més perillosos del Barça
El brasiler és un dels jugadors més perillosos del Barça
El Santos denuncia Neymar

Ja l’ha denunciat davant la FIFA per trencar el contracte de manera unilateral

El fitxatge de Neymar segueix portant cua tres anys després de l’arribada del brasiler al Barça. El Santos, club d’origen del futbolista, l’ha denunciat davant la FIFA per trencar el contracte de forma unilateral i “de mala fe”, i demana una suspensió de sis mesos pel que va ser el seu crack. Neymar sempre ha negat que fos així, assegurant que va deixar el Santos després d’haver arribat a un acord amb el club. El club brasiler, a més a més, ha demanat una indemnització de 55 milions d’euros.

Modesto Roma, president del Santos, va afirmar aquest extrem al programa radiofònic ‘Esports Cope’. “Vaig presentar la demanda al maig. Tot i ser un ídol denunciem Neymar; hi ha coses en què no estem d’acord”. El president del club brasiler va dir que “el traspàs no es va fer tot de forma clara, i això ha estat provat per la justícia espanyola, el fisco espanyol i la justícia brasilera”. Tot i això, Neymar sempre ha defensat que té una carta de l’expresident del Santos, Luis Alvaro de Oliveira, que l’autoritzava a negociar amb el Barça. Aquesta, sempre segons el davanter, data del 2011.

Per la seva part, Wagner Ribeiro, representant amic del pare de Neymar, va parlar ahir al programa ‘El partido de las 12′, d’Onda Cero. “El que ha fet el Santos amb Neymar i la FIFA és inconstitucional. El Santos ara vol cobrar la part que li correspon al seu pare. Això és absurd”. El representant va corroborar el que sempre ha defensat Neymar, que tenia permís del Santos per negociar amb el Barça. “El 2011 el Santos autoritza Neymar a contractar una empresa per gestionar la seva trànsfer.

Ribeiro també va tractar la possible renovació del crack brasiler. “Vaig parlar amb el pare de Neymar i m’ha dit que està molt feliç al Barça i no té pressa per renovar però poden estar segurs que Neymar seguirà molts anys al Barcelona. Sens dubte”, va concloure.