El Seat Leon Cross Sport va ser presentat al Saló de Frankfurt

Era el Saló de Frankfurt d’enguany quan Seat ens mostrava un prototip estrany però al mateix temps espectacular. D’aquesta forma naixia el Seat Leon Cross Sport, un còctel explosiu entre un SUV i un Leon Cupra SC. Els indicis indicaven que aquest model, encara que fos arriscat, acabaria a producció, però, segons Autocar, Seat ha decidit emmagatzemar-lo i deixar-lo per sempre com un prototip.

Sembla que la decisió és ferma i es basa en temes estratègics de la marca, però aquí sorgeix un dubte molt gran i és que, potser, aquesta renúncia és deguda al cas del Dieselgate del grup Volkswagen. El grup ja va dir que mantindria les inversions a Seat però el que es diu de cara és sempre bo i el que passa d’esquena pot ser molt diferent a la realitat, i una conseqüència d’aquest contrast podria ser el mateix Seat Leon Cross Sport.

Tot i així, la marca assegura que tot i que no passarà a producció, sí que serà objecte d’inspiració per als futurs SUV’s que es plantegi Seat. El primer, de mesura mitjana, arribarà al 2016 i futurament hauria de néixer un SUV més petit i urbà. La marca sap el que demanda el mercat i, tot i que el Ibiza i Leon suposen un gran volum de vendes, cal augmentar l’oferta amb allò que la gent vol, i ara mateix són els SUV.