El suc de fulles de Marihuana: Espectacular per a la salut

Ja sabran que la marihuana és una de les herbes medicinals més potents del món.

Sí, molta gent per desgràcia fa mal ús d’ella, però no per això hem de condemnar una planta que, al cap i a la fi va ser creada i posada a la Terra per “Déu” o “X” creador de l’univers totpoderós. Hi ha gent que, lamentablement s’alarma cada vegada que escolti la paraula “marihuana”, però no podem jutjar a una de les anomenades herbes santes, només per culpa dels altres, aliens totalment a la naturalesa de la marihuana.

Des de fa segles es porta utilitzant medicinalment a Àsia, Àfrica i tota Amèrica, fins que va anar injustament demonitzada pels EE.UU impulsats pel lobby del tabac i del paper que, veien amb por l’arribada d’aquesta planta a occident, podent acabar amb la indústria tabaquera si la gent descobria que existia una mica millor, més saludable i agradable que els cigarrets, sent a més la marihuana una excel·lent planta anti-cancerígena (just ho contrario que el tabac, pel qual ningú s’alarma perquè aquesta -desgraciadament- socialment acceptat en la nostra vida). El mateix va passar amb el lobby del paper, que va fer tot el possible per il·legalitzar la planta. Per què? La marihuana industrial (l’anomenat cànem) podria usar-se per fer paper i fibra tèxtil, sense necessitat amb només un 10% de la despesa per a la naturalesa i l’ecologia, que suposa talar enormes quantitats de boscos i desforestar l’Amazones.

De fet, la marihuana al principi de la història dels EE.UU, no solament va ser fumada per George Washington (el “creador” d’USA i primer president), sinó que va ser ell mateix qui va ordenar als grangers a plantar més marihuana de cànem, per aixecar així el país, crear més tèxtil, més paper, fibra, cordes per a ramaderia, vaixells, etc., sense haver d’acabar amb tots els boscos del país.

A més, la primera bandera dels EE.UU va ser feta amb cànem. Increïble, veritat?

Avui cada dia més gent s’està educant respecte a aquesta planta malament cridada “droga”. I milers de persones s’assabenten diàriament gràcies a Internet, dels progressos d’aquesta planta medicinal. Està sent legalitzada a poc a poc en molts països, i en uns altres, des d’USA, Alemanya o Israel, es pot comprar ja en la Farmàcia sota recepta. Per tractar símptomes del càncer, el glaucoma, la Síndrome d’Hiperactivitat, Insomni, Migranyes… Fins i tot en nens petits epilèptics, que passen de tenir 100 atacs al dia cadascun d’ells potencialment mortals, a sofrir 1 atac diari com a molt. I tot gràcies a aquesta “terrible droga il·legal”.

Si tu ets una d’aquestes persones amb la ment oberta i la consciència més oberta encara, i d’un casual tens una mata de marihuana en el teu jardí, que sàpigues que no solament els cogolls són l’interessant, sinó també les seves pròpies fulles, que es poden aprofitar per fer deliciosos i saludables sucs detox, increïbles per a la salut, i descura, per res psicodèlics (no veuràs follets verds ni dinosaures roses voladors perseguint-te pel jardí!)

Els beneficis del suc de marihuana:

⒈ Prevenció de malalties

Beure aquests sucs detox de maria et farà prevenir moltes malalties. Són anti-inflamatoris naturals excel·lents, a més incrementen el teu sistema immune (fent que el teu cos estigui molt més alerta davant atacs), i també milloraran les teves funcions cerebrals, per rar que pensis que això soni, perquè sempre havies sentit que “la marihuana et deixava ximple”. No! Llegendes urbanes i desinformació per part dels governs, que volen -com sempre- evitar que descobreixis la veritat.

El benefici més gran de la planta és la seva funció anti-cancerígena, confirmat que la planta fa que les cèl·lules infectades amb càncer es vulguin suïcidar i deixar de viure en el teu organisme.

⒉ Les seves propietats antioxidants

El Cànnabis té també increïbles propietats antioxidants, no només encarregats de lluitar contra els radicals lliures que cada 2 x 3 intenten contagiar les teves cèl·lules de càncer, sinó que també és ideal per prevenir l’oxidació de les teves molècules.

⒊ Incrementarà el teu metabolisme i et farà aprimar

La marihuana pot ajudar al fet que aprimis. Sí, fumar-la farà potser el contrari, perquè poden aparèixer-te els famosos “munchies”, paraula usada en idioma yankee per referir-se a “entrar-te una gana de sobte i vulguis buidar el teu rebost i nevera de dolços fins a rebentar”. Aquest és, senyores i senyors, un dels únics més greus problemes de la marihuana, no acabar mort en una cantonada. Només, acabar amb un dolor de panxa i ganes de matar-te per haver engreixat 2 kg de cop en tabletes de xocolata i batuts de maduixa!

Per això recomanen també marihuana a persones amb anorèxia o, que a causa de la quimioteràpia, tractament del càncer, no mengin i perdin les ganes de tot. Fins que fumin una mica, i vagin a la cuina amb ànsies d’acabar amb tot el que hi hagi per menjar.

Però, si prens la marihuana crua, per exemple en sucs, aconseguiràs tot el contrari: aprimar gràcies a l’activació del teu metabolisme.

⒋ Les teves cèl·lules nervioses milloraran

Beure suc de cànem farà que les teves cèl·lules nervioses es comuniquin entre elles sense problema. Les cèl·lules nervioses es comuniquen mitjançant 2 canals. Quan existeix una falla, solament es comuniquen per un, i aquest és el motiu principal causant de la inflamació.

Però si ingereixes els canabinoides que trobaràs en el suc de marihuana natural, notaràs una increïble reducció en qualsevol inflamació. I forçaràs al fet que les teves cèl·lules nervioses sempre es comuniquin entre elles per les dues vies, no només per una d’elles.