El Tanatori de les Corts acollirà el funeral de Miralles

0
Jordi Miralles
ORIOL PAGES/AJUNTAMENT DE CASTELLDEFELS
Jordi Miralles
ORIOL PAGES/AJUNTAMENT DE CASTELLDEFELS

Aquest divendres a les 13 hores

El Tanatori de les Corts de Barcelona acollirà aquest divendres a les 13.00 hores el funeral de l’excoordinador d’EUiA i exdiputat del Parlament Jordi Miralles, mort aquest dimecres als 53 anys després d’una greu malaltia que el va mantenir ingressat a l’Hospital de Bellvitge des del juliol, ha informat el partit en un comunicat.

Miralles va ser un polític inèdit: va començar sent carter per pagar-se la universitat, es va convertir en líder d’EUiA i diputat del Parlament (2003-12), després va recuperar el seu càrrec de funcionari de Correus i el 2015 el van elegir regidor de Govern de Castelldefels (Barcelona).

Poc després de tornar, il·lusionat, a la política local com a regidor a Castelldefels, va emmalaltir a l’estiu de manera irreversible.

El colíder d’ICV Joan Herrera ha reconegut el treball de Miralles i ha elogiat que contribuís a la unitat de l’esquerra alternativa a Catalunya.

“Sense aquesta unitat no hauria estat possible una alternativa d’esquerres en aquest país”, ha declarat en roda de premsa al costat de la també líder d’ICV Dolors Camats; el responsable de relacions polítiques i institucionals d’EUiA, Toni Salado, i la responsable de comunicació d’aquesta mateixa formació, Eva Balart.

Segons Herrera, Miralles va ser “un d’aquells homes imprescindibles que necessita la política”, i ha agraït les mostres de suport que ha rebut la seva formació per la mort de l’ecosocialista.