El testimoni d’un accident reté el conductor ebri perquè volia escapar del lloc dels fets

0
anell, accident, Terrassa, robatoris, ràdio, policia
Estació del Nord de Terrassa. Foto: Wikimedia

L’accident va tenir lloc divendres passat a la nit, al passeig del Vint-i-dos de Juliol de Terrassa. El conductor que es va donar a la fuga multiplicava per quatre la taxa màxima d’alcoholèmia i tenia el permís de conducció suspès fins el maig

 

Un vehicle va xocar contra un altre divendres passat al passeig Vint-i-dos de Juliol, al centre de Terrassa, i el conductor que va provocar l’accident va acabar fugint del lloc dels fets. Un testimoni de l’accident va perseguir fins enxampar-lo, i va ser la policia qui va acabar detenint l’home. El conductor fugitiu multiplicava per quatre la taxa màxima d’alcoholèmia i tenia el permís suspès. Va acabar arrestat per presumpta autoria de delictes contra la seguretat viària.

L’accident va tenir lloc a la cantonada del carrer de Bartomeu Amat amb el passeig. El testimoni de l’accident es va posar en contacte amb la Policia Municipal abans de la mitjanit per comunicar-los que estava seguint el conductor d’un vehicle que havia xocat contra un altre, i que havia escapat de la zona de l’accident, tal i com ho narra el Diari de Terrassa. El testimoni i dues unitats policials van aturar l’home al carrer de Cervantes de la ciutat egarenca. El conductor de l’altre vehicle accidentat va resultar ferit i hospitalitzat a l’Hospital Mútua.

La policia va realitzar el control d’alcoholèmia al conductor, i va donar una taxa positiva de 1.08 mil·ligrams, amb l’agreujant de que tenia el permís de conduir retirat fins al proper maig.