El Tibidabo va rebre 683.000 visitants el 2015

0
Tibidabo - Diari Català
Parc d'Atraccions Tibidabo

També ha descartat la privatització del parc

El Parc d’Atraccions Tibidabo va rebre 682.939 visites l’any passat, un 10,3% més que l’anterior, fet que l’Ajuntament de Barcelona atribueix a l’obertura durant tot el mes d’agost i la bona acollida de les activitats.

El primer tinent d’alcalde, Gerard Pisarello, ha declarat als mitjans aquest dimarts que és una gran notícia després de la pèrdua de visitants per l’accident de l’atracció El Pèndol del 2010, en què va morir una jove de 15 anys.

“Després de l’accident hi va haver una baixada de l’assistència, però ens hem recuperat àmpliament i, els últims cinc anys, ha crescut un 70% l’assistència al Tibidabo”, ha dit.

Pisarello ha anunciat que s’estan valorant propostes en un concurs d’idees –que s’acabarà el 29 de gener– per remodelar una de les atraccions centenàries del Tibidabo, el Magatzem de la Bruixa i el Bruixot.

NO PRIVATIZAR-LO

També ha descartat la privatització del parc, de la qual s’havia parlat en l’anterior mandat: “Estem contents, ja que fa uns anys es parlava de privatitzar el parc i ara, no només és rendible, sinó que a més està molt ben valorat per la ciutadania”.

A més, ha explicat que les activitats solidàries organitzades amb l’Unicef i altres entitats socials han servit per a “reorientar el parc“.